Sejr i træningskamp nr.4

image
19. februar 2023 kl. 19:26

Karlslunde - AB Tårnby 1-3 (1-1).

AB Tårnbys 3. div. hold spillede lørdag formiddag deres 4. træningskamp. Modstander var Karlslunde, som i foråret spiller med i nedrykningsspillet i DS. De sluttede som nr.3 i DS række 1, og det er kun de to bedste hold, der kommer i oprykningsspillet. Til kampen måtte vi desværre igen se bort fra Benjamin Warlo og Bjørn Paludan, som er ude med ankelskader, men de er så småt begyndt at træne med på holdet. Med lidt held skulle de være klar til turneringskamp om 3 uger.

1 halvleg: Karlslunde kom med alt hvad de kunne fra kampens start, men den første chance tilfaldt AB Tårnby, da Nicola Bursac efter 7 min. sendte en kanonkugle på overliggeren. I det 14. min. fik Karlslunde deres første store chance, da de for første gang var i nærheden af Tobias Søderstøms mål. En bold ind foran målet blev headet ind af en totalt udækket spiller til 1-0. I det 38. min. blev det 1-1 ved Mehieddine Djafer-bey, efter en god frispilning af Nicola Bursac. Resultatet holdt til pausen. En første halvleg, hvor det meste spil forgik på midtbanen, hvor Karlslunde kom til de største chancer, og hvor Tobias Søderstøm måtte diske op med et par pragt redninger, for at holde os inde i kampen.

2 halvleg: Efter at Søren og John havde fået ændret et par småting i pausen, satte AB Tårnby sig på spillet. Allerede i det 49. min. blev det 1-2, da Mehieddine Djafer-bey spillede Nicola Bursac fri, så han uhindret kunne score til 2-1. I det 63. min. blev det 3-1 ved Cedric Junior Bediang, efter en frispilning af Nicholas Oguma. Resultat holdt kampen ud. Det blev en anden halvleg, hvor AB Tårnby sad på kampen med mange gode angreb, og spillerne der startede på bænken,  kom drypvis ind i løbet af halvlegen, så de faldt hurtigt og naturligt ind i spillet. Det giver også et bedre flow i spillet, end når man udskifter 8 mand i halvlegen. Men det ved trænerne jo også.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Boris Saric - Bilal Massad - Matheo Cleford - Lucas Steen - Nicklas Bondo Andersen - Ruben Pedersen - Marius Rybner - Mathias Gonzalez - Mehieddine Djafer-bey - Nicola Bursac.

Bænken: Brian Murray - Don Darryl - Cedric Junior Bediang - Elias Taj - Aki Hertze - Aron Clementsen - Nicholas Oguma.

Mål. 14. min.: 1-0 Karlslunde.

1. min.: 1-1 Mehieddine Djafer-bey (ass. Nicola Bursac).
  2. min.: 1-2 Nicola Bursac (ass. Mehieddine Djafer-bey).
  3. min.: 1-3 Cedric Junior Bediang (ass. Nicholas Oguma).

Næste kamp er lørdag den 25.02 kl.12.00, hvor vi hjemme på Vestamager møder VB 1968 fra DS 2. Et hold, der har flere tidligere divisions spiller på holdet. Mød op og støt drengene og mød flere af vores ny spillere, der skal være med til at holde os oppe i 3 division i foråret.