Menu

Træningslejr Spjald

image
12. marts 2024 kl. 14:50

DS holdets trænerteam havde i år arrangeret en træningslejr. Valget var faldet på Spjald Fritidscenter i Jylland. I første omgang var der tale om en træningslejr i Tyrkiet, men det fik ikke den store opbakning. Så derfor faldt valget på Spjald Fritidscenter ved Holstebro. Vi havde bestilt en luksus bus der afhentede spillere og træner/ledere fredag middag i klubben hvorefter turen gik mod det jyske. Efter ankomsten til Spjald Fritidscenter blev spillere og træner/ledere indkvarteret i 6 mands hytter med bad og toilet samt the køkken. Efter at alle var kommet på plads i deres hytte var der en let gang  træning for at spillerne kunne få busturen ud af benene, med efterfølgende spisning. Resten af aftenen var der fælles hygge i husene.

Lørdag efter morgenmaden var der træning på kunstbanen med taktiske øvelser og småspil til to mål. Flere af de skadet spillere var gået i svømmehallen og fik plejet deres skader, da den aftalte massør desværre var blevet syg. Frokost kl.12.00 inden dagens højdepunkt som skulle løbe af stablen kl.15.00, hvor vi skulle spille træningskamp mod Varde der ligger i DS pulje 4.

Til kampen sad der 7 spillere over grundet småskader. Marcus Weiss, Lauge Persson, Mattheo Cliford, Tunhan Turan, Aymen Lamlil, Marcus Ytting og Nichlas Rasmussen var alle desværre ramt.

 

AB Tårnby - Varde 3-2 (1-0)

1. halvleg: 
Fra starten af kampen kom Varde med et massivt pres over hele banen. Efter vi lige havde vænnet os til deres lidt specielle spillestil overtog vi mere af kampen. Efter et kvarters spil tilfaldt den første store chance i kampen dog til Varde på et offsidekiks hvor deres ene angriber kommer alene med Simon Prebensen i målet. Simon kommer ud i feltet og måtte diske op med en stor redning. I det 25. min. får vi så vores første store chance efter et frispark der bliver sparket ind foran målet, hvor Emil Brodersen lige manglede et halvt skridt i at score. I det 32. min. har vi et godt angreb, hvor bolden bliver sparket ind foran målet til Sebastian Lopez der bare skal sætte foden på, men han sparker desværre over kassen. I det 42. min. kommer vi foran med 1-0. Christopher Grube spiller bolden ind foran målet hvor han finder Jonas Nielsen der sparker bolden sikkert ind til en føring på 1-0. Som også var stillingen ved pausen.

 

2. halvleg:
I pausen fortog trænerteamet en enkelt udskiftning og lidt tekniske ændringer og en omrokering på banen. I det 55. min. bliver det 1-1. Forsvaret og Simon Prebensen i målet går forkert af et ufarligt hovedstød. Bare 5 min. efter, kommer vi bagud 1-2 efter et gennemspillet Varde angreb, hvor vi ikke får klirret bolden. Trænerteamet kom med et par opmuntrende ord fra sidelinjen om at komme op på hesten igen. Det var der flere af spillerne der tog til sig. For i det 81. min blev den 2-2 på helflugter af Bertram Gjelfort. Så var alle nok opsat på igen en uafgjort kamp, men Cedric Bediang ville det anderledes. I det 89. min. runder han to Varde forsvarere og sætter en kanon bold ind bag Vardes målmand til slutresultatet 3-2.

En træningskamp der ikke går over i historien som en god spillet kamp. Men til gengæld en kamp med masser af fejt.  Vi mødte en mod en modstander hvor vi burde ha vundet større med de chancer vi tilspillede os i kampen. Men vores første sejr i vinterens træningskampe kommer meget belejligt her 14 dage før turneringsstarten.

Lørdagen hold:
Simon Prebensen - Mathias Piel (45. Louie Norgreen) - Sebastian Koldin - Lucas Steen - Christopher Grube - Sebastian López - Mikkel Brøchner - Khalid Filfil (69. Asger Bruhn) - Cedric Bediang  (64. Emanuel Ikeocha - Emil Brodersen (67. Bertram Gjelfort) - Jonas Nielsen

Mål:
42: 1-0 Jonas Nielsen (Christopher Grube)
55: 1-1 Varde
60: 1-2 Varde
81: 2-2 Bertram Gjelfort
89: 3-2 Cedric Bediang

Efter en velfortjent sejrssang og et varmt bad stod den på aftensmad kl. 18.00. Efter spisningen var der kaldt til samling til fælles hygge med små konkurrencer produceret af trænerteamet og Sebastian López til stor morskab for de tilstedeværende. Efter en 1.5 times fælles hygge var der fri leg til spillerne, hvor der kom lidt selv indkøbt drikkevarer på bordet mens trænerteamet og holdlederne tog sig en fadøl over en lille analyse af hvordan weekenden var gået.

Søndag formiddag var det så retur til Amager efter en træningslejr hvor spillerne og trænerne er blev rystet godt sammen. En træningslejr der helt sikkert har styrket holdet til de kommende kampe.

Vi spiller igen træningskamp på lørdag d. 16.03 kl. 12.00, hvor turen går til Ringsted, som ligger nr. 6 i DS2.

Luk