Menu

Fodbold & Motorik

Fodbold & Motorik for de mindste – U0-U5

AB Tårnby tilbyder Fodbold & Motorik til de mindste – sammen med deres forældre.

Er du født i 2017 eller senere, så er dette tilbud til dig og dine forældre, for din mor/far skal også være aktive på dagen. 

Konceptet er en introduktion til fodbold og tager udgangspunkt i ”mig og min bold” med tilvalg af motoriske øvelser i et trygt miljø, hvor deltagelse er frivillig og forventningerne til den enkelte på et minimum.

Motorikken er i fokus for, at styrke de mindstes fysik og forudsætninger for, at blive en dygtig fodboldspiller, men det er samtidig underbyggende for børns indlæring, koncentration, social læring mv.

Fodbold & Motorik har indgået et samarbejde med https://bobles.dk/ og benytter produkter fra deres katalog til den motoriske del af træningen.

Som medlem har vi som en del af samarbejdet valgt at forære en lille donut til vores medlemmer når man har betalt sit første hele kontingent. https://bobles.dk/products/lille-donut

Træningen er åben for alle og foregår vinteren over på Nordregårdsskolen (indgang fra Følfodvej) i den lille gymnastiksal i kælderen på følgende tidspunkter

  • lørdag fra kl. 9.00 – 10.00 – Årgang 2019-2020 samt 2. halvår 2018
  • lørdag fra kl. 10.00 – 11.15 – Årgang 2017-2018 1. halvår

Ønsker du at deltage med dit barn, bedes du finde Fodbold & Motorik hos AB Tårnby på facebook via linket nedenfor
https://www.facebook.com/Fodbold-Motorik-hos-AB-T%C3%A5rnby-103108215236268

Her bedes du anføre med en kommentar, at I ønsker at deltage den kommende lørdag.

Luk