Nederlag til Skjold

image 1. Senior - Træningskamp: AB Tårnby - Skjold 1-2 (1-2).
07. februar 2024 kl. 21:29

Tabte på to personlige fejl.

DS-holdet spillede deres anden træningskamp lørdag middag hjemme på Vestamager mod Skjold fra DS-2. Til kampen havde trænerteamet udtaget 21 spillere, således vi kunne få de spillere, der var til rådighed i kamp. Vi måtte desværre se bort fra flere spillere på midtbanen, Lauge Persson ude med en lille skade, Mathias Pihl og Mahtheo Cleford er på ferie,

1. halvleg. Vi kom godt fra start og sad på spillet i starten af kampen, men i det 3. min., en omstilling af Skjold, som med få stationer spillede vores forsvar tyndt, og deres 9’er, Jeppe Forum Hansen, blev spillet fri og kunne score til 0-1. Et resultat der kun holdt til det 10. min., hvor vi med en lang bold fandt Emanuel (prøvespiller) et pænt stykke inde på Skjolds midtbane, hvor han runder en forsvarsspiller og scorer til 1-1. Kun 4 minutter efter, et  klodset straffespark til Skjold, som Jeppe Forum Hansen omsatte til en føring på 1-2, som holdt til pausen. en første halvleg, hvor vi kom til flere gode chancer uden at score yderligere.

2. halvleg. I pausen fortog de to hold en del udskiftninger. Det første kvarter af halvlegen virkede det til, at vi fik mest ud udskiftningerne, hvor vi kom til flere gode afslutninger, hvor der lige manglede den sidste afslutning, før den lå i kassen. Som halvlegen skred frem, trak Skjold sig længere tilbage på banen, hvor vi mødte en levende mur, der var svær at gennembryde. Slutresultatet 1-2.

En trænings modstander hvor vi, i modsætning til Frem vi mødte i sidste weekend, følte vi at vi var med i kampen. Trods de fejl der opstod i starten af kampen, hvor vi flere gange blev snydt i Skjolds et to spil, var vi hele tiden med i kampen. Trænerteamet havde fordelt spilletiden således, at flere af stamspillerne fra efteråret, først kom i spil i anden halvdel.

Dagens hold:
Marcus Ytring - Lucas Steen - Tunan Turan- Sebastian Koldin- Christoffer Grube - Khalid Filfil - Marcus Weiss - Emil Brodersen - Emanuel (prøvespiller) - Elias Taj - Jonas Nielsen.

Indskiftere: Simon Prebensen - Sebastian Lopez - Nadeem Al Shemary - Andreas Schou - Aymen Lamlil - Ivan Costa - Sebastian Segall - Bertram Gjelford - Cedric Bediang - Louie (A 27).

Mål:
 3. min. 0-1 Jeppe Forum Hansen.
10. min. 1-1 Emanuel (prøvespiller).
11. min. 1-2 Jeppe Forum Hansen (straffe.)

Næste kamp er på lørdag den 10-02 kl.12.00 kunsten på Vestamager mod Vanløse (3 DIV).