Ledøje-Smørum - AB Tårnby 1-1 (0-0)

image
19. februar 2024 kl. 16:09
Remis på udebane

DS holdet spillede deres fjerde træningskamp lørdag middag ude mod LSF der slår deres folder i DS pulje 2 hvor de før vi går igang med de sidste kampe om op og nedrykning ligger på en 7. plads.

Til dagens kamp måtte vi desværre undvære Mathias Piel - Nadeem Al Shemary der ude og rejse, samt Emil Pedersen - Sebastian Segall - Bertram Gjelfort - Sebastian López der er skadet og Andreas Schou der var sygemeldt.

1. halvleg:
LSF valgte vinden i ryggen fra kampens start uden det fik den store fordel, kampens første store chance tilfaldt os efter 23 min. et frispark lige uden for feltet som Lucas Steen sparkede ind foran målet hvor Jonas Nielsen når højest og med et hovedstød sendte bold forbi målet, en halvleg med mange små frispark og eftertacklinger der slog det ellers gode spil i stykker der ellers var lagt op til fra de to holds side, 0-0 ved halvleg.

2. halvleg:
Vi kommer ud til 2. halvleg med et par små rettelser og starter bedst med et solidt pres på LSF´s mål. Vii kommer til flere gode gennemspillet angreb hvor der lige manglede det sidste for at vi kunne omsætte det til mål. I det 63 min. skete det så. 1-0 til AB Tårnby af Emanuel der kun havde været på banen i to minutter. Mikkel Brøchner smider bolden ind foran målet med en god stikning, hvor Emanuel modtager bolden og runder en modstander inden han sætter bolden ind bag deres målmand til en føring på 1-0. Et resultat der holdt til det 87 min. hvor LSF udligner til 1-1 efter lidt klumpspil hvor vi ikke for klirret bolden.

Igen en kamp hvor vi smider det i de sidste minutter. Ellers en fin kamp hvor 1. halvleg var præget af flere grove frispark og eftertacklinger. I slutningen af 1. halvleg gik det ud over på vores unge spiller Louie Norgreen der måtte lade sig udskifte efter et slag i hovedet og måtte efterfølgende tage på hospitalet og blive tjekket for hjernerystelse. En episode der burde være takseret til rødt kort, men dommeren nøjes med at dømme frispark. Den og de grove eftertacklinger hører slet ikke til i en træningskamp.

Det er rart at se flere af de nye spillere efterhånden er blevet spillet ind på holdet og vil være en gevinst i de kommende kampe.

Dagens hold:
Simon Prebensen - Lucas Steen - Louie Norgreen - Mattheo Cliford - Christopher Grube - Mikkel Brøchner - Marcus Weiss - Cedric Bediang - Lauge Persson - Emil Brodersen - Jonas Nielsen.

Inskiftere:
Tunahan Turan - Emanuel - Sebastian Koldin - Aymen Lamlil - Nurrin (prøvspiller) - Asger Bruhn - Khalid Filfil

Mål.
63 min. 0-1 Emanuel (ass. Mikkel Brøchner)
87 min. 1-1 LSF

Næste kamp er på lørdag den 24.02 kl. 12.00 hjemme på Vestamager mod Glostrup fra DS 2