AB Tårnby – Vanløse: 1-3 (0-0)

image
11. februar 2024 kl. 13:42
AB Tårnby smed kampen i de sidste minutter

1. Senior spillede deres tredje træningskamp lørdag middag ude på kunsten, på Vestamager. Det var mod Vanløse fra 3. division. Som alle er bekendt med, havde vi jo snevejr i fredags og Amager gik ikke fri, så det var lidt grød sne, der mødte os lørdag formiddag. Efter vagten havde saltet banen fra morgenen af, og med fælles hjælp af de to hold, fik vi ryddet banens streger således der kunne spilles en form for fodbold på den.

Til dagens kamp måtte vi desværre se bort fra Mattheo Cliford og Mathias Piel, der er på ferie, og Elias Taj og Andreas Schou, der begge lå syge.

1. halvleg:
Efter at de to hold havde vænnet sig til det sjappede underlag, begyndte det at ligne en lige kamp. I det 20. min. blev der begået et frispark mod Sebastian Segall lige uden for feltet, som Sebastian Segall selv sparkede lige i Vanløses forsvar, hvor vi fulgte bolden op med et solidt pres, med flere gode afslutninger, men en scoring udeblev. I det 29. min kom der en stor chance til Cedric Bediang, der modtog en bold foran målet, hvor han bare skulle sætte foden på, men grundet banens underlag kørte bolden ud til målspark. 0-0 ved pausen.

2. halvleg:
I pausen fortog de to hold en del udskiftninger, hvor det var Vanløse der kom bedst i gang efter pausen. Som halvlegen skred frem, kom vi mere ind i kampen, men i det 66. min. blev det 0-1 efter en kluntet aflevering lige i fødderne på en Vanløse angriber foran målet. Et resultat der holdt til det 81. min. Efter et godt gennemspillet angreb, hvor Jonas Nilsen fandt Emil Brodersen lige foran Vanløses mål, listede Emil bolden ind til 1-1. Så var alle opsat på uafgjort, men en kamp varer som sagt 90 minutter. I det 84. min. blev det efter klumpspil til 1-2 og i det 90. min kom en hård afslutning der rammer undersiden af overliggeren og ender i målet til slutresultatet 1-3.

Trods resultatet var det den bedste kamp vi har spillet. Det begynder at ligne, at flere af de nye spillere er ved at blive spillet ind på holdet. Vi brænder stadig mange oplagte chancer, men med flere kampe i benene skulle det se fornuftigt ud til turneringsopstarten.

Dagens hold:
Simon Prebensen - Christopher Grube - Tunan Turan - Sebastian Koldin - Lucas Steen - Marcus Weiss - Aymen Lamlil - Mikkel Brøchner - Cedric Bediang - Sebastian Lopez - Sebastian Segall.

Bænken:
Marcus Ytting - Louie Nordgreen - Emanuel - Emil Brodersen - Jonas Nilsen - Asger Bruhn - Lauge Persson - Bertram Gjelfort - Khalid Filfil.

Mål:
66. min: 0-1 Vanløse.
81. min: 1-1 Emil Brodersen (ass. Jonas Nielsen)
84. min: 1-2 Vanløse
90. min: 1-3 Vanløse

Næste kamp er på lørdag den 17. februar. kl. 12.00 ude mod LSF (DS 2).