Uafgjort mod tophold fra DS 2.

DS holdet spillede lørdag middag i høj solskin, hjemme på Vestamager mod Glostrup der ligger nr. 1 i DS 2.

Til dagens træningskamp måtte vi undvære Lauge Persson - Sebastian Segall - Sebastian López - Asger Bruhn der alle trækker med skader op til dagens kamp, samt vores unge komet Louie Norgreen der efter sin hjernerystelse i sidste weekend sad over. Til gengæld havde vi Mathias Piel med igen efter endt vinterferie.

1. halvleg:
Fra starten af kampen satte vi os på midtbanen og kom til flere gode afslutninger. Vi burde have været kommet foran efter 15. min. hvor Christopher Grube sparker en hård afslutning afsted.
Glostrup´s målmand måtte ud i fuld længde og diske op med pragtredning som han sender til hjørne. I det 29. minut gav det potte med det solide pres. Emil Brodersen går til baglinjen og finder Jonas Nielsen inden foran målet der sparker bolden ind bag deres målmand. 1-0, der også var pausestillingen.

2. halvleg:
Efter pausen og et par små rettelser samt to indskiftninger, overlod vi i de første 10 minutter spillet til Glostrup. Som halvlegen skred frem kom vi dog mere med i kampen igen. I det 64. min. bliver bolden serveret for Cedric Bediang lige foran målet, men hans afslutning bliver reddet på stregen af en Glostrupspiller. I det 82. min. bliver det 1-1 efter et klodset frispark hvor en Glostrupspiller sparker bolden over muren og hvor deres ene angriber kan sætte sætte foden på til slutresultatet 1-1.

Igen spillede vi en god gang fodbold med udnyttelse af hele banen og godt sammenspil. Men igen smider vi  sejren i de sidste minutter. Vi mødte i dagens kamp et godt DS hold, men efter chancerne i kampen skulle vi havde nok have scoret et par mål yderligere på flere af vores gode afslutninger, hvor Glostrup´s målmand flere gange måtte diske op med gode redninger for at holde dem inde i kampen.

Når vi kommer de sidste skader kvit og nu også begynder at score mål i vores kampe, ser det positivt ud for den kommende sæson.

Dagens hold:
Simon Prebensen - Christopher Grube - Sebastian Koldin - Mattheo Cliford - Lucas Steen - Marcus Weiss - Emil Brodersen - Mikkel Brøchner - Ayman Lamlil - Emanuel - Jonas Nielsen

Bænken:
Marcus Ytring - Cedric Bediang - Tunahan Turan - Khalid Filfil - Careel (prøve spiller) -  Mathias Piel

Mål.
29. min. - 1-0 Jonas Nielsen (ass. Emil Brodersen)
82. min. - 1-1 Glostrup FK

Næste kamp er på lørdag den 02-03 kl. 12.00, hvor vi skal en tur til Rudersdal fra Sjællandsserien.