1.hold herrer træningskamp : Frem - AB Tårnby 5-1 (1-0).

image Træningskamp : Frem - AB Tårnby 5-1 (1-0).

Nederlag i første træningskamp.

DS-holdet spillede deres første træningskamp lørdag, mod topholdet fra 3 division Frem, i Valby Idrætspark.

Det var efter 14 dages træning og med en del udskiftninger i truppen, hvor vi havde 5 prøvespillere med til dagens kamp. Vi måtte til dagens kamp undvære Mathias Pihl - Lucas Steen - Bertram Gjelfort- samt to prøvespillere, der ude med skader.

1 halvleg:

Frem satte sig på kampen fra første fløjt, men som kampen skred frem, kom vi mere ind i kampen, hvor det lykkedes os at score efter et kvarters spil på en omstilling, hvor Cedric Bediang fandt Jonas Nilsen foran målet, men desværre bliv der dømt Offside. En første halvleg, hvor Frem sad på det meste af spillet, var hurtigere på bolden og kom til flere gode chancer, hvor vores forsvar og Tobias Søderstrøm holdt os inde i kampen.  I det 42. min. fandt en Frem’er en total udækket Salient Drammch, der uhindret kunne score til 1-0, som også var resultatet ved pausen.

2 halvleg

Pausen benyttede de to hold til at skifte ud, hvor vi satte 4 prøvespillere ind, samt udskiftning på målmandspladsen og i det bagerste forsvar. Efter 2 min., i det 47. min., kom vi bagud 2-0 ved Lucas Lodberg. I det 69. min. 3-0 ved Malte Karoli. I det 75. min. lykkedes det, ved et af de få angreb vi havde i anden halvleg, at komme på tavlen ved et godt angreb, hvor Sebastian Lopez finder Ayman Lamlil, der scorer til 1-3, et resultat der kun holdt 5 min. I det 80. min. 4-1 af Egzon Zeiqiri, og kun 3 min. efter, i det 83 min., 5-1 ved Rasmus Louie Larsen. 5-1 blev også slutresultatet.

En træningskamp, hvor vi godt kunne se. det var vores første kamp efter vinterpausen. Det kneb lidt med at finde samspillet. Med flere træningskampe, hvor vi får spillet de nye spillere ind på holdet, og får rettet flere af de misforståelser der gav bold tab, så skal det nok blive bedre.

Ud fra dagens kamp er svært at se hvor vi står, da vi mødte en stærk modstander, der var i mere boldbesiddelse og flere gange spillede vores forsvar tyndt.

Dagens hold: Tobias Søderstrøm - Christoffer Grube (prøvespiller) Mattheo Cliford - Sebastian Koldin- Nadeem Al Shemary - Khalid Filfil - Marcus Weiss - Lauge Persson - Sebastian Segalt - Jonas Nilsen.

Ind skiftet i anden halvdel: Marcus Ytring - Tunahan Turan- Andreas Schou - Emil Brodersen (prøvespiller) - Ivan Costa (prøvespiller) - Asker Bruhn (prøvespiller) - Sebastian Lopez- (prøvespiller) Ahmed Lamlil.

Mål: 42. min.: 1-0 Salien Drammeh

1. min.: 2-0 Lucas Lodberg

69.min.: 3-0 Malte Karoli

75.min.: 3-1 Ayman Lamlil (ass. Sebastian Lopez)

80.min.: 4-1 Egzon Zeiqiri

83.min.: 5-1 Rasmus Louie Larsen.

Næste kamp på lørdag den 03.02 kl. 12.00 hjemme på Vestamager mod Skjold (DS)