Menu

U15 og U17 til futsalstævne

image
07. marts 2023 kl. 10:47
Futsal 2022/23
2 hold blev tilmeldt Futsal turneringerne i efteråret, et U15 og et U17 hold. Begge i B-rækken, hvor man spiller om Sjællandsmesterskabet. A Rækken er kval til DM.
For begge hold var det svært at sætte hold, da interessen ikke var særlig stor, men U15 lagde godt ud og nåede mellemrunden, som desværre blev endestationen.
U17 holdet startede med Damm (U16), Ring (U16), Sommer (U16), Heuser (U17), Matz (U16) og Lopez (U16). Lopez og Matz røg fra til Mellemrunden og vi hentede Samuel (U16) ind. 5 spillere, ingen udskiftning og som desværre som det også var på U15: ingen målmand.
De 5 spillere gik videre efter flotte kampe i mellemrunden, hvor Greve nok var den hårdeste modstander, da de rigtigt spillede med mullerne. Vi havde Damm og Heuser, der også kunne spille med mullerne samt 3 "Hobbitter", der kunne trylle med bolden og de sørgede for vi nåede Finale stævnet.
Til Finalestævnet manglede vi Matz og Lopez samt Ring, som desværre blev skadet i kampen på kunst mod Holbæk. Vi måtte have fat i en ekstra spiller, da vi er 5 på banen af gangen. Asbjørn fra U17 meldte sig .
Til finalestævnet i søndags:
Gilleleje åbnet ballet med en sikker 3-0 sejr over Greve og så meget stærke ud. Vi møder Vallensbæk med 10 spillere og her gjaldt det om at få tempoet ned i kampen. Det lykkedes og vi får 1-1. Når Lyngby kan slå Brøndby, så kan vi også slå Gilleleje og det gjorde vi 1-0. Tredje kamp var mod LSF, som faktisk var det hold, som alle havde regnet med ville vinde. Hurtige, store, fysiske og dygtige spillere. Endnu engang formår vi at spille 1-1, så gjaldt det vores evige rivaler fra Greve, som vi har mødt 3 gange før i denne turnering (en sejr, et nederlag og en uafgjort), så alt var på spil her. Vi vinder 1-0 og venter så og ser om, Gilleleje kan slå slå LFS. Kan de det, bliver vi Sjællandsmester Futsal U17 2022/23. Gilleleje vandt 1-0.
Stort tillykke til alle, der har været med omkring Futsal U17 holdet. Stor ros til Damm, Heuser og Sommer, som har spillet samtlige kampe. Tak til forældre for opbakning og kørsel.
Mvh Linda & Kenneth ⚽️👟🔴⚫🏆🥇
Luk