Storsejr til førsteholdet

image
31. oktober 2022 kl. 14:10

AB Tårnby - Dalum IF 5-0 (1-0).

AB Tårnbys 3. div. hold spillede lørdag eftermiddag den næstsidste hjemmekamp for efteråret. Dagens modstander var det suveræne bundhold Dalum IF, der kom til Vestamager med 0 point. Hvis AB Tårnby ikke skulle hægtes af i bunden sammen med Dalum, var en sejr nødvendig. Trænerteamet havde lavet et par ændringer til dagens kamp. Den solide ankermand Jacques Bang Sørensen var med igen efter sidste uges karantæne, og Nicklas Bondo Andersen startede inde, efter at have været på bænken de sidste par kampe.

AB Tårnby startede bedst med et solidt pres på Dalum IF, men trods den store overvægt af spil, var det Dalum IF, som kom til den første store chance efter 17. minutters spil. Chancen kom på en omstilling, hvor deres angriber Marc Gangia fik en friløber på 30 meter, men Jacques Bang Sørensen fik løbet ham op og tacklede bolden ud til hjørnespark. I det 20. min. fik AB Tårnby et frispark, som Mathias Malte Johannsen sendte ind foran målet, hvor Bjørn Paludan pander bolden ind til 1-0. Herefter kom Dalum IF de næste 5 minutter længere frem på banen, men deres angreb blev taget under kyndig behandling af forsvaret. De sidste 20 minutter var et pres på Dalum IF, som i det 35. min. får tilkendt et frispark lige uden for feltet, men afslutningen ender lige i muren. 1- 0 ved halvleg, hvor AB Tårnby havde været toneangivende.

Efter pausen startede AB Tårnby, hvor de sluttede i første halvleg, med et solidt pres på Dalum IF’s forsvar, hvilket gav pote i det 56. min., hvor AB Tårnby byggede et godt angreb op, og hvor Mathias Gonzelez sparkede bolden ind til 2-0. Den føring medførte, at Dalum IF kastede flere folk frem, dog uden at de kom til nogle farlige forsøg. Som halvlegen skred frem, kom der en del udskiftninger på de to hold. I det 78. min. blev det 3-0 ved Bayan Fenwick, som havde været på banen i under 5 minutter.

Herefter gik det stærkt, og kun et minut senere blev det 4-0 ved vores topscorer Benjamin Warlo. I det 84. min. blev der dømt et straffespark mod Marius Rybner. Benjamin Warlo satte usvigeligt sikkert bolden ind højt midt målet til slutresultatet 5-0.  Efter en halvleg, hvor AB Tårnby fik rigtig gang i det spil, som holdet kan og scorede 4 mål. Især vil jeg huske de 2 af målene, hvor AB Tårnby med 2 hurtige angreb på dybdeløb udspillede Dalum IF.

Dagens hold: Viktor Michaelsen - Boris Saric - Bjørn Paludan (74 Mattheo Cliford) -Jacques Bang Sørensen - Mathias Malte Johannsen - Marcus Weiss (81 Ato Junior Smith) - Ruben Pedersen - Nicklas Bondo Andersen (74 Bayan Fenwick) - Mehieddine Djafer-Bey (81 Marius Rybner) - Mathias Gonzelez (74 Luca De Biase) - Benjamin Warlo.

Ikke benyttet: Brian Murray - Dennis Kildemoes.

Målscorer: 24. min. 1-0 Bjørn Paludan (Ass. Mathias Malte Johannsen).

1. min. 2-0 Mathias Gonzelez (Ass. Mathias Malte Johannsen).
  2. min. 3-0 Bayan Fenwick (Ass. Mattheo Cliford).
  3. min. 4-0 Benjamin Warlo (Ass. Mehieddine Djafer-Bey).
  4. min. 5-0 Benjamin Warlo (straffespark).

Gule kort: Bjørn Paludan - Ruben Pedersen.

Næste kamp er lørdag den 05.november kl.14.00 ude mod topholdet Middelfart.