Menu

A27’s U13-hold vandt Liga 2

image Her ses A27-holdet efter kampen, hvor rækkesejren blev sikret.
13. november 2020 kl. 16:39
U13-holdet i A27-overbygningen vandt deres række med maksimumpoint.

I sommer blev de dygtigste drenge fra den stærke 2008-årgang i AB Tårnby en del af vores talent-overbygning A27, som vi har etableret sammen med Dragør og Kastrup fra U13 og op. Og man må sige, at den nye A27-årgang virkelig har sparket døren ind. Drengene vandt deres pulje i eliterækken Liga 2 helt suverænt med maksimumpoint for de 10 kampe og en målscore på 48-18. Vi distancerede blandt andet klubber som Hvidovre, Nykøbing FC og Næstved med klar margin.

9 af de 16 drenge i A27-truppen er fra ABT, blandt andre anfører Filip Vingaard og den suveræne topscorer i rækken, Jacob Ambæk, som scorede 36 mål – svarende til tre fjerdedele af alle A27’s mål. Jacob var også sammen med målmand Gustav Fritz Rasmussen (som også kommer fra ABT) for nylig udtaget til DBU-samling for de dygtigste spillere i årgangen i hovedstadsområdet.

ABT siger stort tillykke til alle spillerne samt trænerteamet - cheftræner Victor Larsen, assistenterne Peter Winther og Kim Damkær og målmandstræner Michael Lundstrøm - med rækkesejren. Det bliver spændende i de kommende år at følge holdet, som nu går fra 8- til 11-mandsfodbold.

Følgende spillere har bidraget undervejs i sæsonen: Jacob Ambæk, Albert Schmidt Brøgger, Emil Busk, Marcus Jensen, Filip Vingaard, Jonatan Terp Rasmussen, Mathias Jaballah, Noah Færch, Tristan Esmark Ludvigsen, Gabriel Sarwar, Kian Hartmann Olsen, Tobias Rosdahl Agø, Bertram Holm, Emil Brinch Cehajic, Victor Riesbeck, Gustav Fritz Rasmussen, Tróndur Sjúroarson, Laurits Houen Schmidt og Villads Vesterbøg

Topscorere: Jacob Ambæk (36 mål), Emil Busk (4)

Assists: Emil Busk (8), Marcus Jensen (6), Mathias Jaballah (4)

Luk