Menu

Uafgjort til U21-holdet

image Sebastian Segall scorede for ABT i U21-kampen mod B 1903.
20. september 2019 kl. 20:36
ABT’s U21-hold spillede onsdag aften uafgjort 2-2 mod B 1903. To U17-spillere var med i kampen.

AB Tårnbys U 21-hold spillede hjemme onsdag aften deres tredje kamp i sæsonen. Dagens modstander var B 1903, der spiller i københavnsserien. Modstanderne kom med et halvt hold fra deres førstehold, mens vi kun havde to spillere med fra DS-holdets startopstilling, nemlig Louis Nielsen og Sebastian Segall fra 2000-årgangen. Vi havde to oven i købet to U17-spillere med, midtbanespilleren David Ambæk og forsvarsspilleren Elias Lyngsie, som til daglig spiller for A27 i Øst 1-rækken.

Efter 12 minutter kom vi foran 1-0 efter et godt gennemspillet angreb, hvor angriberen Jonas Aquador Nielsen sendte bolden ind foran mål til Sebastian Segall, som uhindret sparkede den ind. Midt i halvlegen fik B 1903 desværre udlignet, og fem minutter kom modstanderne også foran 1-2 på et specielt mål. Linjedommeren havde flaget oppe for offside, og alle ABT-spillere stoppede, men dommeren fløjtede desværre ikke, og dermed kunne B 1903 nemt score. Kort efter fik Yassin Aharrar dog udlignet til 2-2, og resten af halvlegen var et stort ABT-pres mod B 1903-målet. Det gav desværre ikke pres, og pausestillingen var derfor 2-2.

Efter pausen fortsatte ABT’s dominans, og B 1903 kom stort set ikke over midten, men forsvarede sig med 11 spillere bag bolden. Når vi endelig lykkedes med at spille os gennem forsvarsmuren, havde modstanderne en dygtig målmand, som reddede dem fra et stort nederlag. ABT havde fortjent at vinde, men slutresultatet blev desværre 2-2.

ABT-B 1903: 2-2 (2-2)

1-0: Sebastian Segall

2-2: Yassin Aharrar

Dagens ABT-hold: Nicklas Herløv Nielsen, Christian Konradsen, Nisahr Yawar, Louis Nielsen, Oliver Schou-Schmidt, Philip Burlin, Villads Beierholm, Daniel Rønberg, Jonas Aquador Nielsen, Yassin Aharrar, Sebastian Segall, William Schou, Elias Lyngsie og David Ambæk