Menu

U21-holdet slog Fremad Amager

image Emil Street Lundqvist var med på det U21-hold, der slog Fremad Amager.
22. august 2019 kl. 21:32
Vores nye U21-hold begyndte sæsonen med en flot 3-1 sejr over Fremad Amager, der havde to spillere med fra førsteholdstruppen. 17-årige Jonas Aquador Nielsen scorede to mål for ABT.

AB Tårnby har i denne sæson et hold tilmeldt U21-turneringen, hvor kun tre spillere må være over 21 år. Holdet fik debut onsdag aften på travbanen med et spændende lokalbrag mod Fremad Amager. Det er de to assistenter for førsteholdet, Francois Pignot og Søren Weibel, som står i spidsen for U21-holdet.

For ABT spillede primært de spillere fra førsteholdstruppen, som ikke har fået så meget spilletid i de første kampe i danmarksserien. Derudover var Christian Konradsen med fra andetholdet i serie 1, og den kun 16-årige David Ambæk, central midtbanespiller og anfører for A27’s U17-hold i Øst 1-rækken, spillede hele anden halvleg. Fremad Amager havde to angribere med fra 1. divisionstruppen. Det var den nytilkomne bosnier Faris Zubanovic og den tidligere ABT-ungdomsspiller Tunc Tiryakioglu.

Fremad Amager lagde hårdt ud med et pres i de første minutter uden at komme til nogen farlige forsøg. Herefter overtog ABT kampen, og efter 12 minutter fik midterforsvareren Silas Boklund Iversen headet på mål efter et hjørnespark. Målmanden halvklarede, men den rutinerede angriber Hassan Bashir var over returbolden og scorede til 1-0.

Sikker pauseføring

Efter 28 minutter blev den kun 17-årige angriber Jonas Aquador Nielsen, lillebror til førsteholdsprofilen Louis Nielsen, spillet fri, og han bankede bolden flot ind med en helflugter til 2-0. 10 minutter før pausen var den unge angriber på spil igen, da han blev spillet fri, køligt rundede målmanden og gjorde det til 3-0 til ABT.

Anden halvleg blev en lidt mere tam affære, hvor vi sad på det meste af spillet med mange forsøg mod mål, men Fremad Amagers forsvar stod godt, og de havde også et par giftige kontraangreb. 10 minutter før tid fik Fremad Amager reduceret til 3-1, da vores forsvar ikke fik clearet et indlæg. I allersidste minut var Fremad også tæt på yderligere reducering, da de fik tilkendt et straffespark, men skød langt over mål.

Dermed kunne ABT’s unge hold efter en flot indsats glæde sig over en 3-1 sejr over Fremad i et lokalbrag, som vi sad solidt på og også skulle have lavet et par mål mere i anden halvleg.

ABT-Fremad Amager: 3-1 (3-0)

ABT-holdet: Nicklas Herløv Nielsen, Nisahr Yawar, Christian Konradsen, Silas Boklund Iversen, William Schou, Daniel Rønberg, Emil Street Lundqvist, Yassin Aharrar, Philip Alves Burlin, Sebastian Segall, Hassan Bashir, Jonas Aquador Nielsen, Phillip Løfqvist Løvenfald og David Ambæk