Menu

Sejr på 3-2 i forårets sidste kamp

image
20. juni 2022 kl. 09:53

Lørdag eftermiddag spillede AB Tårnbys DS-hold forårets sidste kamp, inden de går på sommerferie og starter op i 3. division. På en solbeskinnet lørdag og på en af de bedste baner, vi har spillet på i foråret, mødte vi Holbæk på udebane. Det var tredje gang i foråret, vi mødte Holbæk. Vi spillede 1-1 sidst vi mødte dem på udebane og tabte 4-0 på hjemmebane. Begge hold kom med et nederlag i bagagen fra pokalturneringen i onsdags, hvor begge hold var ude i 120 minutters spilletid samt straffespark. AB Tårnby tabte 5-3 til Brønshøj og Holbæk bliv slået af Allerød med 6-4.

Til dagens kamp stillede AB Tårnby op med en ny opstilling i forsvaret, da vi til dagens kamp måtte se bort fra den altid sikre sidste skanse, Jacques Bang Sørensen. I stedet var det Nicklas Bondo Andersen, der havde overtaget pladsen, da Jonas Troest spillede sin sidste kamp i onsdags. De første 30 minutter var med et solidt spil af AB Tårnby med meget boldomgang. Holbæk kom til fadet med et par få angreb på deres omstillinger. Vi skulle hen til det 33. min., hvor Mads Rønn opsnapper en bold fra et dårligt AB Tårnby målspark, og kunne bringe Holbæk foran 1-0. Et resultat der holdt til pausen.

Efter pausen fik AB Tårnby den stærke vind i ryggen, og det gav bonus efter 56 min. spil. Et godt gennemspillet angreb, som starter ved Benjamin Warlo, der med en førstegangsaflevering finder Sebastian Segall. Han serverer bolden for fødderne af Luca De Biase, som udligner til 1-1. Kun et minut efter kommer Jannik Skov Hansen fri foran AB Tårnbys mål, hvor han løfter bolden over hovedet på Yousef Butt og scorer til 2-1 for Holbæk.

AB Tårnby skifter den lille hurtige angriber Marius Rybner ind, og efter kun 6 min. på banen, i det 73 min., får Marius en friløber og runder Holbæks bagerste forsvarsspiller. Han kommer alene med målmanden, og vil ikke stå tilbage for Jannik Skov Hansen, og sender bolden hen over hovedet på målmanden til 2-2. Så var alle indstillet på, at kampen var afgjort med et point til hver.

Sådan gik det ikke, for allerede 1 min. senere begik Holbæk en kæmpe fejl i forsvaret, hvor Luca De Biase opsnappede bolden, og fandt Benjamin Warlo foran mål. Warlo scorede sikkert til 3-2, som også blev slutresultatet. Selvom der gik lidt sommerbold i kampen i dag, var det en god kamp, hvor vi kom bagud 2 gange og vandt til sidst. Kampen havde ikke den store betydning for rækken, som blev afgjort for 14 dage siden. AB Tårnby sluttede med 9 point foran Tårnby FF på 2. pladsen og 15 point foran dagens modstander Holbæk på 3 pladsen. Det må næsten siges at være en magtdemonstration.

Næste turneringskamp er i 3. division hvor vi skal en tur til Dalum på Fyn.

Dagens hold: Yousef Butt - Boris Saric - Nicklas Bondo Andersen - David Obianigwe - Ahmed Alswafi (83 Patrick Szankowski) - Ruben Pedersen - Bilal Massad - Sebastian Segall ( 67 Marius Rybner) - Mehieddine Djafer-Bey - Luca De Biase - Benjamin Warlo.

Ikke benyttet: Brian Murray - Ato Junior Smith - Hassan Bashir

Mål:

33 min. 1-0 Mads Rønn.

56 min. 1-1 Luca De Biase (ass. Sebastian Segall).

57 min. 2-1 Jannik Skov Hansen.

73 min. 2-2 Marius Rybner.

74 min. 2-3 Benjamin Warlo (ass. Luca De Biase).

Gult kort: Nicklas Bondo Andersen - Mehieddine Djafer-Bey - Marius Rybner.