image
06. maj 2022 kl. 18:00

ABT – Ringsted IF – 2-0, spillet onsdag den 04.05.2022, kl. 1900

1. senior herrerne spillede onsdag aften, den 04.05.2022, kl. 1900, på hjemmebane mod rækkens bundhold, Ringsted IF.

Til kampen havde vi vores forsvar tilbage, dog ikke Jonas Troest, der trak med en lille skade, og efter han blev prøvet under opvarmningen, måtte han desværre kapitulere, og han blev afløst af David Obianigwe.

AB Tårnby kom bedst fra start med et solidt pres på Ringsteds mål, men vi kom ikke til de store chancer i 1. halvleg. Alle vores angreb blev mødt af et solidt forsvar, der ikke virkede, som om de ville komme frem på banen; en halvleg med mange indkast og hjørnespark. Den første store chance kom i det 7. min. efter et angreb, som blev afsluttet af Benjamin Warlo lige forbi målet. Resten af halvlegen et solidt pres på Ringsteds mål, uden der blev scoret, - 0-0 ved pausen.

Efter pausen startede AB Tårnby hvor de sluttede i 1 halvleg med et solidt pres på Ringsteds mål. Vi skule frem til det 52. min., hvor David Obianigwe fra en halv banelængde finder Morten Rønne i feltet, hvor Ringsteds målmand kommer først på bolden og halv klarede, hvorefter Luca De Biase runder målmanden og scorede til 1-0. Herefter kom Ringsted længere frem på banen uden at blive farlig. I det 79. min. vores myreflittige angriber, Mehieddine Djafer-Bey, der var en evig trussel i Ringsteds felt, modtager bolden ind foran målet fra Morten Rønne, og scorede til 2-0.

Resten af halvlegen var der et solidt pres på Ringsteds mål, uden der blev scoret yderligere. Slutresultatet 2-0 til AB Tårnby.

Næste hjemmekamp fredag den 13.05., kl.14.00, hvor vi får besøg af LSF.

Dagens hold: Yousef Butt - David Obianigwe - Boris Saric - Jacques Bang Sørensen - Nishar Yawar - Ruben Pedersen (68 Nicklas Bondo Andersen) - Bilal Massad - Luca De Biase - Morten Rønne (80 Hassan Bashir) - Benjamin Warlo - Mehieddine Djafer-Bey (86 Marius Rybner)

Ikke benyttet: Brian Murray - Ilias Abdalas - Patrick Szankowski - Elias Lyngsie

Mål:  52 min. 1-0 Luca De Biase

79 min. 2-0 Mehieddine Djafer-Bey (ass. Morten Rønne)

Gult kort: Bilal Massad - Morten Rønne - Hassan Bashir