Remi efter en føring på 3-1

image
16. maj 2022 kl. 09:30

Resultat 3-3 (1-1)

AB Tårnby spillede fredag (store bededag) hjemme på Tårnby Stadion mod Ledøje Smørum. Efter opvarmningen blev kampen udsat i 10 min., da der lå et kraftigt tordenvejr over Stadion. Om det var på grund af den lille forsinkelse af kampen, at AB Tårnby kom dårligt fra start, er ikke godt at vide, men de første 15. min. sad LSF på midtbanen.

Herefter kom AB Tårnby mere frem på banen, og efter et godt angreb, som startede nede fra AB Tårnby’ s forsvar, fik Morten Rønne en friløber ind i feltet og bliver nedlagt bagfra. Et klokkeklart straffespark, men dommerens fløjte var tavs. I det 24. min. havde Bilal et langskud på mål, hvor LSF’s målmand halvclearede.  Nicklas Bondo Andersen følger op og afslutter, men lige på målmanden.

Kun 1 min. efter havde Morten Rønne en afslutning, som tager den ene opstander. AB Tårnby holdt presset mod LSF’ s mål, og det gav pote i det 34. min., hvor Mehieddine Djafer-Bey går til baglinjen og finder Morten Rønne inde foran målet. Morten Rønne scorer sikkert til 1-0. En føring, som holdt til det 43. minut, hvor Mattias Gransee får en lang bold frem på banen. Han overløber AB Tårnby’ s forsvar og udligner til 1-1, som også bliver pauseresultatet.

I 2. halvleg startede AB Tårnby bedst, og efter et par minutters spil, blev et indlæg sendt ind foran mål, hvor Benjamin Warlo headede forbi målet. Bare 4.  min. senere er the Fox in the Box, Benjamin Warlo på pletten igen, hvor Ledøje Smørums målmand ikke får fat i en bold, der bliver tacklet i feltet, og som ender i panden på Benjamin Warlo, som scorer til 2-1.

15 min. efter var det ved at gå galt ved ABT’s mål. Et gennemført angreb af LSF, da en af deres angribere sender et hælspark på mål, hvor Boris Saric kaster sig ned og redder på målstregen. I det 71. min. bliver det 3-1, da ABT’s topscorer Benjamin Warlo sender et straffespark, begået mod Marius Rybner, som kun havde været på banen i 3 minutter, sikkert i kassen.

så troede alle den kamp var hjemme, men Ledøje Smørum ville det anderledes. I det 89. min. blev det 2-3, og i det 90. min. 3-3. 2 mål af Bertram Pedersen, som alle havde set, var meget farlig. Ellers en god anden halvleg, bortset fra de sidste par minutter, hvor Ledøje Smørum udligner til 3-3. Det var nogle skuffede AB Tårnby spillere, som gik i omklædningsrummet efter kampen, efter at de havde smidt en sikker sejr i de sidste minutter. Det må bare ikke ske. Rent amatøragtigt.

Næste kamp er hjemme lørdag den 21.maj kl. 14.00 mod Køge Nord.

Dagens hold: Yousef Butt - Boris Saric - David Obianigwe - Jacques Bang Sørensen -

Nishar Yawar - Nicklas Bondo Andersen (68 Marius Rybner) - Bilal Massad - Ruben Pedersen - Morten Rønne (79 Ato Junior Smit) Benjamin Warlo - Mehieddine Djafer-Bey (83 Ilias Abdalas)

Ikke benyttet: Brian Murray - Elias Lyngsie - Ahmed Alswafi - Patrick Szankowski,

Mål. 34 min. 1-0 Morten Rønne Ass. Mehieddine Djafer-Bey.

41 min.  1-1 Mathias Gramsee

51 min.  2-1 Benjamin Warlo

71 min. 3-1 Benjamin Warlo på straffespark

89 min. 2-3 Bertram Pedersen

90 min.  3-3 Bertram Pedersen