AB Tårnby – Køge Nord. 4-0 (2-0)

Lørdag eftermiddag spillede AB Tårnbys DS-hold mod Køge Nord FC, der ligger nummer 5 med 29 P. AB
Tårnby havde til dagens kamp Ahmad Alswafi i startopstillingen igen samt Marius Rybner, der afløste
Morten Rønne, som stadigvæk har problemer med knæet.

AB Tårnby satte sig på spillet fra kampstart med et solidt pres på Køge Nords mål. Det gav bonus efter 9
minutter, hvor en Køge Nord spiller header bolden tilbage til sin målmand, som taber bolden lige ned foran
Benjamin Warlo, der scorer et af sine letteste mål til 1-0. Kun 1 minut efter blev det 2-0 ved Marius Rybner,
der afdriblede 2 forsvarsspillere, og afslutter til højre for målmanden.

Så var takten slået an med flere gode angreb, der gang på gang mødte en mur af Køge Nord spillere, der
alle var trukket hjem i forsvaret. Det lykkedes efter ca. 30 minutters spil Køge Nord på en omstilling at få en
god afslutning, der blev reddet på målstregen af David Obianigwe. Føringen på 2-0 holdt til pausen, selvom
der efter spillet skulle have været scoret yderligere.

2. halvleg var kun 1 minut gammel da Jacques Bang Sørensen scorer på et langskud fra 30 meter til 3-0. AB
Tårnby fortsætter med det massive pres. De få angreb Køge Nord havde, var på lange bolde op til en ensom
angriber.

I det 70. min. fandt Ahmed Alswafi fra venstrekanten Mehieddine Djafer-Bey, der med en lang tå scorer til
slutresultatet 4-0. Det blev kampens resultat, selv om der var chancer til flere mål.

Næste hjemmekamp er mod KFUM søndag den 05.06. kl.14.00.

Dagens hold: Yousef Butt - Boris Saric - David Obianigwe - Jacques Bang Sørensen (70 Elias Lyngsie) Ahmed
Alswafi (85 Dennis Kildemoes) Ruben Pedersen - Bilal Massad - Mehieddine Djafer-Bey - Marius Rybner (61
Nikola Saric) - Benjamin Warlo - Luca De Biase

Ikke benyttet: Brian Murray - Ato Junior Smith - Patrick Szankowski - Ilias Abdalas.

Mål. 09. min. 1-0 Benjamin Warlo - 10 min. 2-0 Marius Rybner - 46 min. 3-0 Jacques Bang Sørensen - 70.
min. 4-0 Mehieddine Djafer-Bey (ass. Ahmed Alswafi)