Menu

Nye trænere til 2. Senior

image
16. august 2017 kl. 20:05

Nye trænere til 2. senior.

Efter 7 ugers jagt på trænere til 2. senior, så lykkedes det mandag aften, at få det på plads. I de 7 uger, har jeg kontaktet mindst 25 trænere, samt tidligere trænere i klubben. Ligeledes har Dansk Trænerbureau været med i jagten. For 14 dage siden havde jeg opgivet. Så kom der et nyt navn, som lige skulle på ferie og tænke over det.

Vel hjemme igen takkede han nej. Det lykkedes mig dog at få ham til et møde i klubben. Her behøvede han 2-3 dages betænkningstid til at finde ud af, om han kunne afse tiden. Det blev et nej fra ham. I mellemtiden kontaktede jeg fredag en tidligere træner. Han ville give det en chance, hvis han kunne finde en hjælper. Søndag meldte han tilbage, at det ikke var lykkedes. Så det blev et nej.

I løbet af søndagen kiggede jeg medlems kartoteket igennem, for at finde en hjælpetræner. Her kom så pludseligt en anden gammel kending frem. En person, som havde været træner mange år i klubben. Han havde ligesom heller ikke lyst, men da jeg fortalte, hvem han skulle samarbejde med, så vågnede den gamle cirkushest, som lugtede manegen. Jeg kontaktede igen den første træner. Da han hørte, hvem hjælperen var, så vågnede cirkushesten også i ham.

De talte lige sammen og en time senere var sagen klar. Mandag havde vi møde og fik tingene på plads. Spillerne var indkaldt til møde tirsdag (i går) kl. 17.00. 14 forventningsfulde unge spillere mødte op og blev præsenteret for de 2 nye trænere.

 

Her ses de så. Steen Rasmussen og Kim Kaos Nielsen.

 

2 stk glade mænd, som er gode trænere, og som har et stort klubhjerte og meget til overs for det sociale, som nok også skal komme 2. senior til gode. Herefter gennemførte de den første træning med holdet, og spillerne så bagefter trætte ud, men havde nydt det. Torsdag kommer der så fodbold på programmet. Søndag har de første kamp ude mod Rødovre. Held og lykke. Jeg er sikker på, at alle bliver glade.

 

Jeg er i hvert fald glad efter 7 ugers jagt, hvor der har været søvnløse nætter ind imellem, fordi det var så vigtigt, for at bevare 2. senior.

 

Faxe

 

Luk