Menu

Faxes klumme for uge 18

image
08. maj 2019 kl. 20:11
Det erfarne bestyrelsesmedlem Jens ”Faxe” Jørgensen ser tilbage på herresenior- og ældreafdelingens resultater i den forløbne uge.

Efter otte skønne dage i Marbella med golf er jeg tilbage på pinden. Derfor er sidste uges resultater i seniorafdelingen lettere forsinket. I skal dog ikke snydes for dem.

Ingen tvivl om, at 1. seniors udesejr på 1-0 over Herlev var ugens højdepunkt uden at forklejne andre hold. Sejren betød, at holdet nu har lagt lidt luft ned til Greve på næstsidstepladsen i danmarksserien. Der er nu også kun 3 point op til 7. pladsen, som giver 100% sikkerhed.

2. senior i serie 2 fortsætter det fine spil med en 2-0 sejr ude over B1903. Holdet ligger på en 1. plads sammen med 3 andre hold. Alle har 12 point, men 2. senior har bedst målscore. Hvis man ønsker at se et brag af en kamp, så er det fredag den 17. maj, man skal møde op på Gemmas Alle kl. 18.15. Her er der lokalbrag mod Tårnby FF, som ligger nr. 2.

3. senior i serie 4 er ikke kommet godt i gang. Det blev til et nyt nederlag ude mod Fr. Valby på hele 1-8. Nu må holdet vist se at komme på tavlen. De ligger sidst sammen med Vestia med 0 point. 3 hold foran har kun 1 point, så der kan hurtigt rykkes frem i tabellen. Det bliver dog nok svært i næste kamp mod B1903, som fører rækken.

7M +40 vandt ude over FB med 3-2. Det rækker til en 3. plads i rækken, hvor Dragør er suveræne med en målscore på + 33 mål.

11M +50 vandt hjemme over SSB med 4-1. Det giver holdet en 8. plads i rækken. Det er faktisk bedre, end det lyder. Der er flere på holdet, hvor alderen trykker, fordi de kunne spille i en ældre række, men sammenholdet er jo en vigtig faktor for afdelingen.

7M +50. Her gælder det samme med sammenhold som ovenfor. Det er jo Grimstads gamle AB 70-drenge, som har sin egen lille trup. I sidste kamp må de nok have haft lidt hjælp, da det blev til en 5-4 sejr ude mod topholdet Union. Et fantastisk resultat. Holdet er 3. sidst og har en målscore på -22.

11M +55, som er et hold sammen med Kastrup, vandt ude over B1903. Det giver en plads som nr. 1 i rækken. Holdet var tæt på at blive trukket, men fandt så sammen med nogle Kastrup-spillere. Det giver jo en noget bredere trup.

11M +60 vandt ude med 2-1 over Skovshoved/HIK. Holdet er jo ved at være oppe i alderen, så jeg synes, de klarer sig godt. De ligger på en 6. plads.

7M +60 holdet er også en gammel AB 70 reminiscens. Johnny Stjernlunds tropper spiller altid med i toppen. Det blev til en 6-3 sejr hjemme over Fr. Valby. Det giver en 2. plads i rækken, hvor Frem er stukket af.

7M +65 holdet spillede 1-1 ude mod KB, som ligger sidst i rækken. AB Tårnby ligger på en flot 2. plads. En klar forbedring efter vintersæsonens absolutte sidsteplads.

5M +70 holdet er rosinen i pølseenden. Selvom det blev til et 1-5 nederlag ude mod et stærkt KB-hold, så bevarede de 1. pladsen i rækken. Det er det bedste resultat i flere år for holdet. Det kunne være sjovt for en gangs skyld at vinde KBU’s sommerturnering.

Ugens klasker fik 3. senior med et 1-8 nederlag. Da Grimstads hold har rekorden med flest klaskere, så vil jeg denne uge give dem prisen for at klaske Union ude med 5-4.

Husk tilmelding til Jubilæumsfesten den 15. juni. Aftenfesten koster kr. 160, som kan indsættes på MobilePay nummer 69 254.

Luk