Faxes dom over uge 37

image
17. september 2019 kl. 19:58
Jens "Faxe" Jørgensen giver sin vurdering af den forløbne uges kampe i herresenior- og ældreafdelingen.

1. senior var lørdag en tur i Avedøre. Her blev det til en lidt ufortjent sejr på 2-1. 1. halvleg tilhørte AB Tårnby, som med mål af Benjamin Warlo og Hassan Bashir gik til pausen med en 2-0 føring. I 2. halvleg kom Avedøre helt anderledes ud og satte sig på spillet. Det blev dog kun til ét mål og et brændt straffe. En aktuel 3.plads i rækken til ABT. Lørdag kl. 15.00 gælder det GVI hjemme.

2. senior mødte fredag aften B1908. Her startede B1908 med vinden og solen i ryggen. Det gjorde nok også sit til, at de sad godt på kampen, trods AB Tårnby faktisk havde meget godt spil med mange præcise afleveringer. Ved pausen, hvor jeg var nødt til at gå, stod der 1-5, så der var noget at rette op på. Det blev dog ikke tilfældet, da B1908 vandt med 6-1.

3. senior var en tur ude hos Skjold. På trods af at Skjold ligger i bunden, så måtte vores drenge nøjes med 2-2. Holdet ligger dog pænt til på en 3. plads. Med en sejr havde de ligget nr. 1. To hold rykker op.

7M +40 holdet måtte tage til takke med 3-3 ude mod Bispebjerg og ligger midt i rækken. Der burde være mere i holdet.

11M +50 holdet er til gengæld rigtigt i hopla. De tog den 6. sejr på stribe og nærmer sig toppen. Der er kun 3 point op, og holdet har bedste målscore i rækken. Rigtig flot og godt set at skifte til +50 rækken.

7M +55 holdet har til gengæld ikke fået noget ud af at skifte til +55 rækken. De tabte kampen om bundplaceringen til KFB med et nederlag på 2-4 ude på fælleden.

11M +55 holdet har, efter et par aflysninger, kastet håndklædet i ringen og trukket holdet. De havde ellers 22 point, så det var lidt ærgerligt.

7M +65 holdet måtte indkassere et nederlag på 2-3 hjemme til topholdet KB. De ligger på en 3. plads, men pyt med det, der er mad og øl bagefter.

Det var alt fra ugen, som gik i herresenior- og ældreafdelingen.