Menu

Faxes dom er klar

image
04. september 2019 kl. 20:39
Jens ”Faxe” Jørgensen er klar med sin dom over herre- og ældreholdenes kampe i uge 35.

Som sædvanligt er der op og nedture i fodboldens verden. Sådan er det også for AB Tårnbys ældreafdeling. Vi må ikke glemme, at i vores alder er det måske vigtigst at deltage.

1. senior kom tilbage på sporet med en 3-1 udesejr over bundholdet Greve. Det giver holdet en 3. plads i tabellen. Lørdag kl. 15 gælder det så nr. 2, Karlslunde, hjemme. Vi håber på mange tilskuere, så vores gennemsnit på 208 tilskuere for de 2 første kampe holder.

2. senior fortsætter det gode spil. Denne gang også hjemme. Her var Husum på besøg, og de måtte lægge ryg til et 1-4 nederlag. 2. senior ligger på en flot 2. plads i serie 1. De har vist, at de kan klare sig i den nye række efter oprykningen.

3. senior Efter et nederlag onsdag mod Olympia på 1-3, så rejste holdet sig søndag. Her fik de efterårets første sejr. Det var ude mod Heimdal med 3-2. Holdet rykkede frem i tabellen. Næste kamp er onsdag hjemme mod Fremad Valby. Vi håber på en ny sejr.

+50 11 mands holdet er kommet rigtig godt fra start. Denne gang gik det udover SSB. Endda på deres bane. Det blev til en komfortabel sejr på 8-1. Det giver en 6. plads i tabellen.

+55 11 mands holdet tabte uden kamp til AB. ABT burde da nok kunne stille hold. Da AB ligger i bunden, er de nok glade for pointene.

+55 7 mands holdet fik ørerne i maskinen ude mod FIX. Her fik de en på hatten med et nederlag på 0-9. En grim en at have med vasketøjet hjem.

+60 7 mands holdet fortsatte i vanlig stil hjemme mod Farum med en sikker 5-1 sejr. Holdet topper rækken med 4 sejre og 12 point. Godt gået, Stjernlund.

+65 7 mands holdet fik gang i fodbolden igen. Hjemme blev det til en 3-1 sejr over Rødovre. Nu har de lagt sig på 1. pladsen, så det gælder om at holde fast. Denne uges udekamp mod Lyngby kan godt blive svær, men ikke umulig.

+70 5 mands holdet fik ridser i lakken med et nederlag ude mod KB. Det blev til en 0-3 snitter. Nu har holdet så en pause inden næste kamp hjemme mod Frem.

Ugens klasker fik Grimstads tropper med en øretæve på 0-9. Ugens klasker gav +50 holdet med en 8-1 sejr ude mod SSB.

Nye udfordringer kommer i ugens løb.

Luk