Menu

Faxes blik på uge 41

image Førsteholdet kunne juble efter sejren over KFUM.
18. oktober 2019 kl. 12:50
Klubbens ”grand old man”, det mangeårige bestyrelsesmedlem Jens ”Faxe” Jørgensen, kommer her med sin benhårde vurdering af herresenior- og ældreholdenes resultater i uge 41.

1. senior tog en 2-0 sejr over KFUM. Det bragte holdet op på en 2. plads. Nogen stor kamp blev det aldrig rigtigt. Vi burde have scoret 2-3 mål mere, men KFUM havde også deres chancer. Denne gang var Yousuf Butt klar og havde nogle gode redninger.

U21 tog en flot hjemmesejr over Nykøbing FC på 3-0. Mandag aften møder holdet Hvidovre på udebane. En sejr her sikrer nok minimum en 2. plads i rækken.

Hverken 2. eller 3. holdet spillede i sidste uge. Onsdag efter redaktionens slutning mødte 3. senior topholdet HB7 på kunsten hjemme i Tårnby (og vandt flot 4-1). Fredag spiller serie 1 holdet hjemme mod KFUM 2.

7m +40 holdet var ude i et målorgie mod Prespa. Efter at have ført med 5-1 tabte vores gutter med 10-13. Helt usandsynlige cifre. Holdet ligger nu nr. 7.

7m +55 holdet var en tur i Herstedøster. Her fik de et nederlag på 0-8 med hjem. Med til historien hører, at Herstedøster ikke kunne stille hold på den oprindelige dato. Men med det sportslige i højsædet ændrede Grimstads hold dato, så kampen kunne spilles. Det kaldes sportsånd.

11M +60 holdet tog hjemme mod KB, som hører til i toppen af rækken. AB Tårnby var dog fint med i kampen, så KB måtte tage til takke med et 2-2 resultat.

7M +65 holdet havde en god dag i torsdags. Her blev det hjemme på Gemmas Alle til en 3-1 sejr over topholdet Lyngby. Vores hold havde også lidt at hævne. I foråret fik Lyngby i sidste minut et mål, som, gjorde, at AB Tårnby ikke vandt rækken.

5M +70 holdet fik en let sejr over AB på 3-1. Det krævede ikke den store indsats, da AB ikke kunne deltage. Holdet har spillet sidste kamp og ender på en 6. plads af 9 hold.

Det var alt fra ugen, som gik. Ingen uddeling af klasker til Grimstads hold på grund af deres sportsmanship.

Luk