Menu

Cirkushestene trives..

image
10. september 2017 kl. 10:38

Fredag aften var jeg på travbanen for at se 2. senior spille mod FA2000. De 2 nye trænere var rigtig i hopla, da jeg kom frem lidt forsinket. 2. senior førte allerede 1-0. Der var rigtig gang i de unge fodboldspillere. Man kunne rigtig se, at de virkelig kunne lide spillet med den runde læderkugle. Der blev gået til sagen, og det varede ikke længe, før de var foran med 4-0.

Herefter forfaldt spillerne til for meget hæl og tå, samt selv at ville score. Det gav FA2000 muligheder for chancer. Især en lille hurtig spiller skabte ravage, og han fik reduceret. AB Tårnby kom dog igen og scorede. Så fik FA2000 et straffespark, men Lau i målet var ude i fuld længde og klarede flot.

FA2000 fik dog udnyttet, at AB Tårnby tog lidt let på det. Bl. a. 2 frispark ind i feltet gav begge fuldt udbytte. Her var forsvaret ikke godt nok. De to trænere, Steen og Kim var ikke tilfredse, men slog sig til tåls med, at de ikke havde nået at lære spillerne det hele endnu. I midten af anden halvleg blev Patrick sendt ned som bagerste mand, og så lignede den lille hurtige FA2000 spiller nærmest en snegl.

AB Tårnby slog dog til igen og kampen endte misvisende 7-4. Misvisende i den forstand, at FA2000 aldrig må score 4 mål, og AB Tårnby burde have scoret mindst 10 mål. Der var en spilleglæde over holdet, som lover godt for fremtiden. Mange af kammerraterne var kommet for at se kampen. Der var omkring 30 tilskuere.

De 2 trænere, Steen og Kim, var meget tilfredse. De var glade for at genoptage trænerrollerne. De indrømmede begge, at de havde savnet det de sidste 2-3 år. De har allerede fået flere spillere ind på holdet, så truppen nu er ganske stor.

For halvandet år side troede jeg ikke det var muligt at redde 2. senior. Vi hutlede os gennem 2016 med et halvt hold suppleret med tilkaldte reserver. Ros til Jesper for at holde som træner hele året. Fra Nytår 1017 rykkede vi U19 op et halvt år før tid for at bevare 2. senior. Casper Schou og Sol fik styr på holdet, men der manglede hele tiden spillere.

I sommerferien i år lykkedes det at overtale Steen og Kim til at tage trænerrollerne. De har forbindelserne i orden, og der kommer hele tiden gamle spillere tilbage til klubben. Nu er eksistensen ikke længere truet for 2. senior. Snarere tvært imod.


Tillykke til de 2 gamle cirkusheste Steen og Kim, som boltrer sig i savsmuldet.

 

Faxe

Luk