Menu

Både 2. og 3. senior rykkede op

image
04. juli 2018 kl. 21:18

Det succesrige 2. senior er rykket op i serie 2. Cheftræner Finn Aamodt, samt hjælpetrænerne Kim ”Kaos” og Steen Rasmussen har udført et stort arbejde med at samle spillere, som tidligere har spillet i klubben. Arbejdet startede i august sidste år, hvor holdet ikke var særligt mange. I takt med succesen, er der kommet et par tidligere AB Tårnby trænere tilbage. Heriblandt Casper Andersen.

I efteråret stabiliserede holdet sig i serie 3, og i løbet af vinteren kom flere spillere til. Der kom så mange, at jeg måtte efteranmelde et serie 5 hold. Det lykkedes at gennemføre kampene for begge hold, med det resultat, at begge hold rykkede op. Virkelig flot arbejde af trænere og spillere. 2. senior tabte kun 1 kamp til Dragør. 10 sejre og en målscore på 49-6 vidner om stor intensitet på holdet.

3. senior rykkede op fra en 3. plads, men her kommer der også flere spillere til. Det er vigtigt for klubben, at senior afdelingen nu er på rette spor igen efter et par år, hvor det kun med nød og næppe er lykkedes at fastholde et 2. seniorhold.

Jeg glæder mig over det store arbejde trænerne har lagt i at få det til at fungere. Der er meget socialt omkring holdene, bl. a. en fælles afslutning hjemme hos Kim ”Kaos”. Det lignede haven så også dagen efter :-)

 

Stort tillykke til alle.

Faxe

Luk