Menu

Andetholdet er rykket op i serie 1

image Oprykkerne til serie 1: Anders Zachariassen, Frederik Holm Larsen, Frederik Jensen, Kasper Heerwagen, Mike Lundquist, Mikkel Aamodt, Nicklas Thode-Andersen, Oliver Schou-Schmidt, Oscar Lange, Patrick Holst Jensen, Philip Olesen, Rasmus Gernsøe, Sebastian Christensen, Victor Toft Larsen, cheftræner Finn Aamodt og assistenttræner Casper Andersen.
11. juni 2019 kl. 18:25
Jens ”Faxe” Jørgensen gør status over resultaterne for herresenior og ældre i uge 23, hvor den store triumf var, at det næstbedste herrehold rykkede op i serie 1. Stort tillykke til dem.

Lørdag var 1. senior en tur i Ballerup, hvor BSF ventede. Det var en meget vigtig kamp for at undgå risikoen for nedrykning. Holdet levede helt op til forventningerne og spillede en af sæsonens bedste kampe. AB Tårnby var opsat på at vinde, og satte sig meget hurtigt på kampen. Alle spillere var tændte og fulgte trænerens oplæg. Første skud mod mål fra BSF faldt i det 41. min. De havde også 3 halve chancer i anden halvleg, men det blev 3 sikre point med en 2-0 sejr til AB Tårnby.

2. senior måtte for anden fredag i træk konstatere, at modstanderen meldte afbud. Det betød så også, at holdet er rykket op i serie 1 uden at spille. Der mangler 2 kampe, men oprykningen er sikker. Holdet var jo tilsagt, så de trænede i stedet. Efter træningen mødtes de i Tutten og så Danmark-Irland over et par rammer øl. Også kaldet social samvær. Da cheftræner Finn Aamodt kom til for halvandet år siden, blev der lagt en plan. Oprykning til serie 2 og dernæst til serie 1. Målet er nu nået som planlagt. Superflot arbejde!

3. senior i serie 4 fandt endelig rytmen og vandt begge ugens kampe. Først 2-1 over FB 8 og så 5-1 ude over Vestia. Holdet rykkede op over nedrykningsstregen, så det ser godt ud. De mangler 2 kampe, hvor Vestia kun har 1 kamp tilbage. I sidste kamp møder AB Tårnby Brønshøj, som kun har fået 1 point.

7M+40 holdet har vist tabt gnisten. I hvert fald blev det til et 2-4 nederlag hjemme til CSC. Holdet er dog stadig på en 4. plads.

11M+50 smagte igen sejrens sødme. Det siges, at de har sejrssangen nedskrevet til brug i tilfælde af sejr. Det blev til 6-1 over Husum. AB Tårnby ligger nr. 8 med 2 kampe igen.

7M+50 fik en lussing på 1-9 hjemme på Uganda Ground. Det var Brønshøj, som var de ufine gæster. Grimstads prügelknaber ligger nr. 9 og har kastet håndklædet i ringen. Til efteråret hedder det +55.

11M+55 mødte KB ude og fik et knebent 1-2 nederlag med hjem sammen med vasketøjet. Holdet er stille og roligt dumpet ned på en 6. plads efter en ganske god start på sæsonen.

11M+60 klarede det ikke meget bedre. Det blev til et nederlag på 0-2 hjemme mod B1903. Holdet er dog stadig på en 5. plads.

7M+65 måtte nøjes med 2-2 ude mod KB. Holdet har haft en god sæson og holder fast i 2. pladsen. Det kan dog blive svært at fastholde den, da de mangler det suveræne tophold Lyngby i sidste kamp hjemme.

5M+70 vandt deres sidste kamp ude over AB med 1-0. De mistede dog førstepladsen til Brønshøj, og som jeg konstaterede for et par uger siden, så må de nok tage til takke med 3. pladsen. KB, som er 1 point efter med en kamp tilbage, møder i sidste runde bundproppen AB. De kan dog ikke nå førstepladsen, da Brønshøjs målscore er 13 mål bedre.

Ugens klasker giver jeg til Grimstads +50 hold med nederlaget på 1-9 til Brønshøj.

Luk