2. Senior i stærkt comeback

image
05. juni 2018 kl. 09:49

2. senior i stærkt comeback.

Efter en 12 timers bustur med golf i Slagelse, så kunne jeg næsten nå frem til 2. seniors kamp ude mod Sundby. Jeg kom et kvarter inde i kampen, og netop da scorede Sundby til 1-0. Jeg tænkte, hvad laver jeg her. AB Tårnby kom dog bedre med i kampen uden de helt store chancer. Til gengæld udnyttede Sundby en blunder i AB Tårnby forsvaret i første halvlegs sidste minut, og så stod der 2-0. Den farligste føring i fodbold.

Sundbys hold var i gennemsnit ca. 3-4 år ældre end AB Tårnbys spillere. De havde større erfaring og spillede ganske godt fodbold. I anden halvleg var AB Tårnby mere på bolden uden at score på 2 kæmpechancer. Den ene tog undersiden af overliggeren og sprang i spil igen. Den anden chance fik Sundbys målmand pareret.

Med 17 min. igen kastede trænerne alle mand frem. Det gav pote. Sundby blev presset i bund, og AB Tårnby scorede til 2-1. Blot 5 min. senere kom udligningen til 2-2. Herefter satte AB Tårnby yderligere tryk på, og med 6 min. tilbage blev det 2-3. På 12 gyldne min. vendte AB Tårnby kampen. Herefter trak AB Tårnby sig tilbage og overlod spillet til Sundby. Det lykkedes dog ikke for dem at score, trods et ihærdigt pres mod AB Tårnby.

Alle 3 trænere og undertegnede jublede med spillerne over endnu en sejr. Det var den 7. sejr af 8 mulige med en målscore på +33. Der resterer 3 kampe mere, og målsætningen er oprykning til serie 2. AB Tårnby indtager 1. pladsen foran FB, som også har 21 point. Stor ros til trænerteamet for en forrygende indsats. Da de kom til i august sidste år, var der kun en 10-12 spillere, men nu er der op imod 35. En fantastisk udvikling på så kort tid.