1. Senior spiller uafgjort i første udebane kamp i foråret

image
06. april 2022 kl. 08:56

KFUM - AB Tårnby 1-1 (1-0)

Klubbens DS hold spillede i lørdags, den 02.04.2022, deres første kamp på udebane i foråret.

Kampens modstander var KFUM, der ligger nr. 3 i rækken. Kampen skulle have været spillet på deres hjemmebane i Emdrupparken på Nøkkerosevej, men blev flyttet i mandags til GVIs bane i Nymosen, da KFUM ikke råder over en kunststofbane, der kan spilles DS kampe på.

De to mandskaber startede lidt forsigtigt ud, da vi stod med to hold, der ligger henholdsvis nr.1 og 3 i rækken.

AB Tårnby kom bedst fra start, og var meget på bolden, men det var hjemmeholdet, der kom til den første store chance; der blev tilkendt et frispark i det 15. min., hvor der bliver sparket ind foran målet, og deres nr. 10, Lucas Svensson, står fri og kan uhindret score til 1-0.

Herefter overtog AB Tårnby mere af spillet, og efter 26 min spil en stor chance til Morten Rønne, der kommer fri af et par modstandere og afslutter, men desværre i side nettet.

KFUM havde en farlig chance i det 34. min., som vores målmand, Yousef Butt, tog sig af.

En halvleg hvor AB Tårnby sad på spillet, og hvor KFUM kom til et par omstillinger, uden der blev scoret yderligere; stillingen ved pausen 1-0 til hjemmeholdet.

Efter pausen og en enkelt udskiftning startede AB Tårnby med et solidt pres på KFUMs banehalvdel med mange gode angreb. Men vi skulle hen til det 75. min., hvor den indskiftede i pausen, Ahmed Alswafi, kommer fri i højre side, sender bolden ind foran målet, hvor vores topscorer, Benjamin Warlo, pander bolden ind bag deres målmand. Herefter stod det på et massivt pres af AB Tårnby, der kom frem til flere store chancer, blandt andet et hovedstød på overlæggeren og flere gode afslutninger inden for rammen, slutresultatet 1-1.

Næste turneringskamp er et Amager opgør på lørdag, hvor vi møder B 1908 i Sundby Idrætspark, kl.12.00; da vi mødte dem i efteråret, vandt vi knebent 1-0 på et mål af Sebastian Segall.

Dagens hold: Yousef Butt - Patrick Szankowski (45 Ahmed Alswafi) - Boris Saric - Jacques Bang Sørensen - Nishar Yawar - Ruben Pedersen -; Bilal Massad - Morten Rønne (80 Nicholas Oguma) - Luca De Biase - Sebastian Segall (70 Mehieddine Djafer-Bey) - Benjamin Warlo.

Ikke benyttede: Brian Murray - Ilias Abdalas - Nicklas Bondo Andersen - Baboucarr Baldeh.

Mål: 15. min 1-0 Lukas Svensson

1. min 1-1 Benjamin Warlo (ass. Ahmed Akkari)

Gult kort: Benjamin Warlo - Sebastian Segall - Jacques Bang Sørensen