Menu

Nyt om vores socialcontainere

24. januar 2023 kl. 19:57

Der er jo ingen tvivl om, at bestyrelsen er utrolig kede af, at vi endnu ikke har fået det mødelokale, som vi var blevet lovet. Derfor har vores formand Alessandro Musumeci igen været i kontakt med Tårnby Kommunes byggeledelse for at rykke for et svar. Det har vi så fået.

Byggeledelsen er lige så ked af det, men der er store problemer med at skaffe de containere, som vi skal bruge. Det fremgår af deres svar, hvor de erkender, at de også selver meget kede af de urimeligt vanskelige omstændigheder, klubben er havnet i her under den første fase af byggesagen. Kommunens problem er, at det er CP, der har udført den nuværende genhusning, og fra hvem de også har fået tilbuddet på de tre moduler som mangler, hvoraf de to har åbne sider og således kan skubbes sammen til at danne et forsamlingslokale, og det tredje har hhv. et toilet og køkken og et mindre bord.

Når ledige moduler findes, skal opstillingen ombygges om mht. forsyninger og afløb, og denne er indeholdt i tilbuddet fra CP. Beder vi et andet firma om at komme ind over, og foretage ombygningen, så åbner vi en breche for ansvarsfraskrivelser og ekstraomkostninger fra CP, fordi et andet firma har pillet ved deres installationer. Det er disse risici, som projektlederen skal håndtere. Der bliver uge efter uge tjekket op på status, om der er ledige moduler kommet ind hos CP.

Man har forhørt sig om CP har mulighed for, og hvad det vil koste, hvis de beder dem om at ombygge, eventuelle ledige moduler de har på lager, til sådanne moduler, som vi har brug for. Oprindeligt var det et andet firma, som skulle levere alle modulerne, men de sprang i målet dagen inden den skulle realiseres tilbage i april sidste år. Kun grundet god goodwill lykkedes det at skaffe dem fra CP.

 

Byggeledelsen forstår vores frustrationer. De er selv meget frustreret, men er i første omgang mest vred på firmaet,som sprang fra deres indbyrdes aftale, Angiveligt fordi der da, pga. diverse covid-relaterede forsyningsproblemer, gik hamstring i skurmoduler. Det var kun igennem den goodwill, som vores entreprenør har oparbejdet hos CP, at det overhovedet lykkedes os at skaffe omklædningsmodulerne.

 

På bestyrelsens vegne

Faxe

Luk