Menu

Krusklubben på tur

image
01. december 2022 kl. 20:06

Lørdag eftermiddag var det så tid til Krusklubbens årlige julearrangement. Da vi ikke har noget klubhus, så var turen klogelig henlagt til en restaurant ude i byen. Da Danmark også spillede mod Frankrig i VM, så var det lige så klogt blevet placeret på Air Pub Sportsbar I Kastruplundgade. Det var ikke helt let at få plads til sin cykel, medens der var godt plads til bilerne.

I alt var ca. 40 glade og forventningsfulde medlemmer mødt op, og stemningen var høj fra start. Der blev allerede varmet op inden maden kom på bordet. Der var 5 store runde borde til os lige foran fjernsynet på 1. sal, så det var lige så godt som at være på Stadion. Bare bedre siddepladser. Måske stemningen også fik et lille nøk op, fordi prisen kun var kr. 150 pr. person. Så var der mad, øl og brændevin til. Godt nok kun det vi kunne drikke, men alligevel.

Under maden blev stemningen mere og mere løssluppen, og så skulle Krusklubben afbryde med en åndsvag konkurrence på 13 spørgsmål. Hvem vandt VM i 1962? Hvor mange gange har Danmark været med? Hvor blev VM holdt i 1982? Osv. Og vi måtte ikke Google det! Jeg har ikke noget imod konkurrencer, men efter en god frokost med øl og snaps, samt fjernsynet kørende med optakt til kampen, så var de ikke helt let. Jeg vandt selvfølgelig heller ikke!

Tippe på kampen kunne man også, men mit tip på 1-1 gik heller ikke hjem. Alt i alt en kedelig eftermiddag, hvis det ikke lige havde været for den gode stemning, mad, øl, og snaps. Selv jule akvavit fra 2019 var på bordet. Godt nok var flasken tom, men alligevel. Det var måske en grovkornet spøg.

Da først kampen kom i gang steg stemningen, så man næsten kunne høre hvad man sagde, blot man råbte. Som mange selv fik set, så var det en rigtig god kamp, hvor Danmark var godt med. Lidt malurt i det tomme bæger, da Frankrig scorede. Til gengæld var det godt, at der ikke var noget i glasset da Danmark scorede. Her for alle mand op af stolene, som om vi allerede havde vundet VM. 

Til gengæld faldt alle ned igen, da Frankrig kom på 2-1. Alle var dog alligevel glade og højrøstede, men det skyldtes måske alle de store glas Grimbergen, som blev balanceret op ad trappen i en lind strøm. Klart at mange var i baren, da vi jo havde betalt kr. 150 for arrangementet. Med den ågerpris skulle der drikkes igennem. Apropos Jesper Lindstrøm, så kom en eller anden dårlig vits ved vores bord. Da Jesper tabte bolden, lød det, at han mistede bolde i en lind strøm. Hø hø.

Tak til Krusklubbens bestyrelse for at hold gang i en god tradition, hvor der 2 gange årligt er arrangementer. Krusklubben blev startet af Josef Arki for usandsynlig mange år siden, men blev genskabt, da nogle brave gutter tog over. Siden har vi været til mange gode arrangementer, sjovt nok altid med mad og sprut. 

Faxe.

Luk