ABT taber til Ishøj IF

image
26. september 2022 kl. 10:25

AB Tårnby - Ishøj IF 1-3 (0-0).

AB Tårnbys 3. div. hold mødte lørdag Ishøj på Uganda Ground. Over 200 var mødt frem, og der var rigtig mange fra Ishøj, som er ivrige tilskuere til Ishøjs kampe. Ishøj havde til kampen 4 spillere med på banen og 2 på bænken, som alle tidligere har spillet i AB Tårnby. AB Tårnby var, modsat de tidligere kampe, klar fra start og undlod at åbne op bagud, som ellers har været et problem, i starten af kampene. AB Tårnby startede bedst med flere gode angreb uden det blev omsat til mål trods gode chancer. Ishøj IF kom også til et par enkelte forsøg på deres omstillings spil, men afslutningerne havnede i handskerne på Viktor Michaelsen eller gik forbi målet.

Det bedste forsøg i 1. halvleg tilfaldt AB Tårnby på et frispark lige uden for feltet, som Bryan Fenwick afsluttede lige i Ishøjs mur. Det blev en første halvleg uden et eneste hjørnespark, og hvor det meste af spillet forgik på midtbanen, som AB Tårnby sad solidt på, men med nogle få farlige angreb af Ishøj IF, i en af de bedste første halvlege, vi har spillet længe. 0- 0 ved halvleg.

1. halvleg startede som 1. halvleg sluttede med solid bold omgang af AB Tårnby og et pres på Ishøjs forsvar. Den første store chance tilfaldt AB Tårnby efter 55 minutter med en god afslutning af Bryan Fenwick, hvor Yousef Butt måtte diske op med en stor redning, som gav kampens første hjørnespark. Det blev taget kort og endte med en kvalificeret afslutning i handskerne på Yousef Butt. Jo længere vi kom ind i halvlegen overtog Ishøj spillet, og kom til flere gode angreb, hvor Viktor Michaelsen måtte hive flere gode redninger op af posen. I det 59. minut fik Ishøj IF et hjørnespark, som i første omgang bliver clearet af vores forsvar og ender lige udenfor feltet. På en afslutning mod målet bliver Jacques Bang Sørensen ramt på hånden. Dommeren dømte et straffespark, som Ishøjs Daniel Stückler omsætter til 1-0.

Kun to minutter senere, i det 61. min., hentede Viktor Michaelsen bolden ud af nettet for anden gang, efter en afslutning af Ishøjs Daniel Stückler, som scorede til 0-2 på en flad bold, som kommer på tværs af feltet.  Så troede alle at så var den kamp afgjort, men AB Tårnby ville det anderledes. I det 63. min. fik Morten Rønne et frispark begået mod sig nede ved baglinjen. Morten Rønne sparker det ind foran målet, hvor Bjørn Paludan pander bolden ind til 1-2. Herefter pressede AB Tårnby på for en udligning og kommer til et par chancer, men efterhånden satte Ishøj sig på midtbanen. I det 77. min. bliver bolden spillet ind foran målet, hvor Frederik Kragh Petersen scorer til slutresultatet 3-1 til Ishøj.

Det blev en anden halvleg hvor AB Tårnby havde flere gode muligheder, men flere gange blev spillet tyndt på midtbanen og ikke havde det samme flydende spil, som i første halvleg. Kampen som helhed viste, at AB Tårnby kan spille rigtig godt fodbold, men desværre var uheldig med et straffespark, samt et mål 2. min. senere. Det ødelagde mulighederne for point. Holdet kæmpede hele kampen bravt for at vinde kampen.

Dagens hold: Viktor Michaelsen - Awab Salame (80 Ahmed Alswafi) Jacques Bang Sørensen - Bjørn Paludan - Boris Saric - Marcus Weiss - Ruben Pedersen (70 Mathias Gonzelez) Bryan Fenwick - Morten Rønne (80 Oussama Djafer-Bey) Benjamin Warlo - Mehieddine Djafer-Bey ( 70 Sebastian Weber Pedersen)

Ikke benyttet: Brian Murray - Mattheo Cliford - Nicklas Bondo Andersen.

Målscorer: 0-1: 59. min.: Daniel Stückler på straffespark.

0-2: 61. min.: Daniel Stückler.

1-2: 63. min. Bjørn Paludan (ass. Morten Rønne).

1-3: 77. min.: Frederik Kragh Petersen.

Næste kamp er på lørdag kl. 13.00 hvor busturen går til Århus, hvor vi skal møde IF Lyseng, som på papiret ligner en bund kamp mellem nr. 8 og 9 i tabellen. Kan vi levere en hel kamp, som vi gjorde i dagens første halvleg, skulle der være chancer for at få en sejr med hjem til Amager.