Menu

A27 søger Akademitrænere

image
31. juli 2022 kl. 14:18

A27 har i efteråret 2022 haft samtræning en gang om ugen på tværs af de 3 moderklubber, hvor moderklubbernes trænere på årgangene sammen med A27 har stået for træningen. Her har spillere fra de 3 moderklubber som har været motiveret og træningsparate fået tilbudt en ekstra træning om ugen. Konceptet er efter sommerpausen blevet videreudviklet ud fra de inputs og erfaringer vi har fået og vi søger derfor trænere som har lyst til, at være en del af et træningsmiljø hvor udvikling af den enkelte spiller er i fokus.

Træningen følger A27`s trænings struktur som sikre og optimere spillernes Tekniske, Taktiske, Fysiske og Mentale færdigheder og hvor den enkelte spiller kan blive matchet på det specifikke område bedst muligt.

 

Træningsøvelserne foregår i et samspil med moderklubberne som træner efter A27`s årshjul og skal derfor ses i et overordnet samspil med 3 træningspas om ugen, hvor moderklubben står for 2 af dem i eget regi og A27 står for det tredje træningspas. Den overordnet struktur som består af temaer og underemner er udarbejdet af a27 børneudviklingstræner (BUT) så de følger hinanden og derved sikre, at spillerne får den bedst optimale udvikling.

Som træner vil du blive inddraget i udformningen af de planlagte øvelser og via møder, supervision og samtræning være en del af udviklingen af træning og spillernes udvikling.

Du vil både skulle være en del af et trænerteam, hvor en anden eksempelvis BUT eller UT fra a27 vil står for træning overordnet, og hvor du selv vil få en øvelse eller være i samspil med andre trænere i øvelsen og selv skulle stå for udførelsen af dagens træning.

Al træning vil altid være gennemgået, drøftet og tilpasset på forhånd.

 

Vores forventninger til en kommende træner er;

- at du både kan arbejde selvstændigt og i gruppe

- at du vil kunne træne hver torsdag.

- at du kan møde kl. 16.00 – 18.15, hvor der trænes kl. 16.30 til kl. 18.00

- at du kan deltage i månedlige møder om mandagen, hvor den kommende træningsperiode gennemgås og spillerne evalueres.

Du kan forvente;

- at få supervision og sparring i forhold til din træning

- at få muligheden for at stå for udførslen af den planlagte træning

- at kunne deltage i andre holds træning i a27 regi for at få inspiration og læring.

- du vil ved ansættelses start få udleveret tøjpakke til låns som man vil skulle være iført ved deltagelse i a27 regi.

 

Løn efter aftale.

Hvis ovenstående har fanget din interesse skal du kontakte nedenstående.

Med venlig hilsen

Jimmi Sikker Jensen

Børneudviklingstræner, A27

Tlf.nr.: 23 25 19 76

Mail: j.s.jensen76@gmail.com

Luk