Menu

Uge 43 set med Faxes øjne

image
30. oktober 2019 kl. 19:51
Bestyrelsesmedlem Jens ”Faxe” Jørgensen evaluerer kampene for herresenior og ældreafdelingen i sidste uge.

1. senior vandt hjemme kampen mod Frederikssund. Frederikssund er ikke et let hold at spille imod. Det er et godt kontrahold. Det lykkedes til sidst at score sejrsmålet til 2-1, og hvem andre end Warlo var på pletten, da chancen kom. AB Tårnby fører stadig DS2 med en kamp tilbage i efteråret mod Greve, som ligger sidst.

3. senior spillede onsdag mod bundholdet Vestia. Vestia havde forstærket sig, så det blev en svær kamp. Allerede i det 3. minut fik AB Tårnby et straffe, men det blev misbrugt. Det lykkedes dog mod slutningen af første halvleg at score til 1-0. I anden halvleg fortsatte det jævnbyrdige spil med chancer til begge hold. Dog langt flest til Vestia. Havde målmanden Jonas Gernsøe ikke disket op med redninger på superliganiveau, så havde AB Tårnby tabt kampen. Med et kvarter igen lykkedes det endelig for Vestia at passere Jonas til 1-1. Da bolden skulle gives op fra midten, kiggede Zacher lige op og så Vestias målmand stå helt ude i feltet. I stedet for at spille bolden bagud, sendte han bolden ned i Vestias mål. Genialt set. 2-1 og resultatet holdt hjem. Nu mangler blot en udekamp mod Hellas søndag den 3. nov. på kunsten i Valby. Vi krydser fingre for en oprykning.

7M +40 var en tur ude hos B93. Her kunne holdet åbenbart ikke stille noget op. I hvert fald blev det til et nederlag på 0-3. Holdet ligger 3. sidst.

11M +50 mødte Avarta ude. De måtte nøjes med 1-1. Det var ærgerligt, for en sejr havde givet oprykning. På den anden side er det jo sjovere at ligge i toppen i denne række end måske nederst i den højere række.

7M +55, Grimstads ukuelige tropper, nøjedes med et hæderligt nederlag i sidste kamp hjemme mod Albertslund. Det betød ikke så meget. De havde sikret sig sidstepladsen inden.

7M +60 satte punktum for sæsonen med en udesejr på 4-2 over B 1908. Hermed konsoliderede holdet rækkesejren. Tillykke med det.

7M +65 sluttede sæsonen med et nederlag på 0-2 ude mod KB. Det endte med en 4. plads blandt de 6 hold. Nu starter Vinterturneringen op, og så kan de måske gøre det lidt bedre. Her er der 7 hold med.