Menu

Suveræn indsats mod Skovshoved...

image
01. oktober 2016 kl. 14:38

Lørdagens kamp mod Skovshoved var et topopgør. Det kunne ses allerede fra start. Begge hold var motiveret og tændt, og der blev gået til sagen. Skovshoved var tæt på allerede i det 1. min. men Steffen reddede. Skovshoved kørte hårdt på og kom frem til et per chancer, men det blev AB Tårnby, som kom på 1-0 efter kun 6 min. ved Jonas Zederkopff, som stod helt udækket foran mål. AB Tårnby kom frem til chancer til Sichlau og Warlo, men det blev Skovshoveds gamle superliga spiller, Simon Bremer, som bragte balance til 1-1 efter et angreb, hvor AB Tårnbys forsvar var blevet udspillet. Chancerne fortsatte med at komme, og begge hold hold var meget opsat på at få overtaget
1. halvleg blev en intens affære med rigtig god fodbold fra begge hold. Dog virkede det som om Skovserne havde et lille overtag. AB Tårnbys forsvar havde nok at gøre med at holde Skovshoveds angribere væk. Især Simon Bremer var ustyrlig. Han var hele tiden en kilde til uro. Halvlegen sluttede 1-1, hvilket var meget retfærdigt

Straks fra 2. halvlegs start satte AB Tårnby sig på kampen. Skovshoved havde brugt mange kræfter i 1. halvleg, så nu blev der bedre plads til AB Tårnbys spillere. Ricky Gotland fik rigtig godt fat i Simon Bremer og der blev lukket ned for de store chancer, som dog blev ved med at komme. Flest til AB Tårnby.
Det blev dog Skovshoved, som bragte sig i front ved Nikolai Vallys efter en halv times spil. Han stod pludseligt helt fri midt i feltet efter nogle kontraer. AB Tårnby fortsatte dog med at presse, og 8. min. før tid kunne Syberg sikkert sparke bolden ind til 2-2 efter et godt angreb. Begge hold forsøgte stadig at få alle 3 point, men det blev AB Tårnby, som lykkedes med den mission.
På et frispark tæt på baglinjen i venstre side sendte Kristian Bo bolden ind mellem venner og fjender. Den gik direkte i mål til en AB Tårnby sejr. Det var i det 93. min., og det sikrede en plads alene i spidsen i DS 2 med 3 point ned til Skovshoved.

Lørdag gælder det Ledøje-Smørum på hjemmebane. De måtte nøjes med uafgjort.

Skovshoved IF – AB Tårnby 2-3 (1-1)
Lørdag den 24. september 2016. kl. 15.00.

Gule kort:
61. min.: Casper ”Murer” Jensen.
46. min.: Anders Syberg.