Menu

Flotte takter fra seniorholdene

image
24. oktober 2019 kl. 20:38
De tre herreseniorhold var i topform i sidste uge. Derimod var det en skidt uge for de to ældrehold, som var i aktion. Bestyrelsesmedlem Jens "Faxe" Jørgensen er klar med sin vurdering af kampene.

1. senior sled sig til en sejr over Union. På forhånd vidste man, at Union kæmper rigtig godt, så det gjaldt om at spille vores eget spil. Det blev lige så svært og spændende, som man havde frygtet. Det endte dog med, at en 4-3 sejr blev hevet hjem. Det bragte så holdet op på 1. pladsen i DS 2. det havde ingen nok set komme. Spændende med 2 kampe igen inden vinterpausen mod 2 bundklubber på hjemmebane. Mød op og hep på gutterne.

2. senior spillede fredag aften en vigtig kamp mod KFUM 2, som lå lige under stregen. Med en sejr til vores unge spillere, så var holdet reddet fra en evt. nedrykning, som er det, der spilles om i efteråret. Jeg var oppe og se kampen, og det var en positiv oplevelse. De unge spillere har en gejst og tro på egne evner. Pasningsspillet sidder lige i skabet. KFUM havde få chancer, og vores spillere hev en 3-1 sejr hjem. Det giver en sikker 8. plads med 3 point til 3. pladsen med 2 kampe igen.

3. senior slog onsdag aften topholdet HB 7 med 4-1 hjemme. Det blev fulgt op søndag med en sejr ude over FB 8 på 2-1 ude. Det bragte holdet op på 1. pladsen, og den holdt holdet fast i, da de vandt 2-1 over bundproppen Vestia onsdag i denne uge. Den sidste kamp er søndag den 3. nov. mod Hellas. Vindes den kamp, så er holdet rykket op i serie 3 efter en start for halvandet år siden i serie 5.

7M +40 holdt igen på målscoringen efter sidste uges målorgie. Faktisk holdt de så meget igen, at B93 vandt med 3-0. Holdet må tage til takke med en 8. plads.

11M +50 holdet måtte efter 8 kampe uden nederlag lægge ryg til et nederlag hjemme mod Rosenhøj. Det var jo ikke prangende, da Rosenhøj ligger nede i bunden. Holdet skal nu vinde sidste kamp mod Avarta og håbe, at Lyngby taber for at rykke op.

Det var alt fra ugen, som gik.

Luk