Menu

Finn Zimling er gået bort

image
26. februar 2023 kl. 13:53

Et af klubbens medlemmer Finn Zimling, som var kendt af alle i ældre afdelingen, døde mandag nat. Han var de sidste dage på Hospice, hvor han havde sine 2 børn omkring sig. Han døde fredeligt med et smil på læben. Sønnen beretter i en mail følgende tilbageblik på Finns liv:

Min far havde det svært med sine sygdomme - især de sidste par år. Men han sagde altid gennem livet, "jeg er alene, ikke ensom". Han fandt stor glæde ved fodbold og os børn (min søster Nina og jeg) samt sine fire børnebørn. Og vi støttede ham i forløbet og hjalp med de ting, vi fik lov til - han ville gerne selv næsten til det sidste. Så han var iflg. ham selv ikke ensom i livet men trivedes i eget selskab, selvom jeg godt kan forstå man kan tænke, at han var ensom.

I ældre afdelingen kendte vi Finn, som en altid glad fyr, der altid kom til træning, når han kunne. Han gik meget op i at score mål, så han stod altid tæt på modstanderens mål, hvor han blot skulle sætte en fod på bolden. Næste dag var Finn så oppe på Tårnby Bibliotek, hvor han havde ”sin Computer” stående. Herfra passede han alt hvad han skulle på nettet. Især Facebook blev benyttet flittigt til at fortælle om sine mål. Finn var også en del gange på La Santa Sport, hvor han trænede med andre fodboldspillere. Han kom altid glad hjem og fortalte om de kendte fodboldspillere, som han spillede med dernede.

Finn havde det ikke så let med alle sine sygdomme, men han klagede faktisk ikke, men var flittig til at fortælle om dem. Også i B1908, hvor han trænede om onsdagen, fik han fortalt om det. Finn fortalte om, at de også på et tidspunkt gik i sauna og spillede billard i B1908 om mandagen. I saunaen havde de stuegang, som de kaldte det. Her fik man alt at vide om alles dårligdomme.

Jeg ved egentlig ikke, hvor mange år Finn har været medlem af AB Tårnby, men et gæt på omkring 30 år er ikke helt ved siden af. Han var jo ligesom en institution i ældre afdelingen. Vellidt af alle. Han var også meget stolt over et familiemedlem, Niki Zimling, som han jævnligt fik en spilletrøje af. Dem havde han altid på, og næsten også med i bad. Nogen stor fodboldspiller var Finn ikke, men han gjorde det ikke sværere end det var. Han vil blive savnet. Ære være hans minde.

Finn bisættes torsdag d. 2/3 2023 kl. 11.00 fra Kastrup Kirkegårds Kapel. Der er efterfølgende gravøl på Café Kystens Perle, Bryggergården 14, 2770 Kastrup. 

Faxe

Luk