Menu

Faxes tilbageblik på uge 20

image
21. maj 2019 kl. 16:41
Bestyrelsesmedlem Jens ”Faxe” Jørgensen giver sin ubarmhjertige vurdering af resultaterne for herre- og ældresenior i sidste uge.

I lørdagens kamp skulle 1. senior i danmarksserien spille ude mod GVI. Her var det jo vigtigt at fortsætte den gode stime, holdet var inde i før kampen mod Holbæk. Det var dog et noget reservespækket hold, som vi stillede med. De kom aldrig ind i kampen, og GVI scorede i første halvleg to nemme mål, og så var den kamp afgjort.

Desværre vandt både Taastrup og Greve, så nu ligger vi næstsidst. Det er der mulighed for at ændre på lørdag, når Greve kigger forbi. Her må vi så håbe på en helt anderledes engageret indsats.

2. senior i serie 2 spillede fredag aften lokalopgør mod Tårnby FF. Her skulle de følge op på den gode start, som holdet har fået. Det så dog svært ud, da Tårnby FF scorede til 0-1. Denne stilling holdt, til kampen havde passeret 90 min. Så skete der ting og sager. I overtiden lykkedes det at score to mål, så det endte med en 2-1 sejr til ABT. Holdet ligger nr. 1.

3. senior i serie 4 indkasserede sit fjerde nederlag, så nu må de snart finde en sejr frem. Holdet burde afgjort være bedre, end de har vist indtil nu.

7M +40 spillede hjemme mod Dragør. Her fik holdet ikke indberettet i tide, så der er lige en bøde. Kan godt forstå den manglende indberetning, når man får en sæk på 2-6 på hjemmebane. Holdet er nu nede på en 4. plads.

11M +50spillede også hjemme mod Lyngby. De var åbenbart lidt bedre, så kampen endte med et nederlag på 1-2. Holdet er på en 8. plads.

7M +50, Grimstads utæmmelige løver, FIK sæsonens anden sejr. Det var over B1908, som glemte at stille holdkort. 3 nemme point til AB Tårnby. Utroligt at glemme holdkort, da det er lig med tabt kamp. Grimstads hold indtager en 8. plads af 12 hold. Det er længe siden, de har været så højt oppe i tabellen. De fører dog stadig ”negativ”-målscoren.

11M +55, AB Tårnby/Kastrup holdet vandt lørdag hjemme mod B93 med 2-1. Det rækker til en 2. plads efter Rødovre/FA2000.

11M +60 vandt i mandags med 4-0 over FA2000/Rødovre. Det er ganske udmærket, og holdet ligger på en lun 4. plads i rækken, hvor B1903 har lagt sig i spidsen med maksimumpoint.

7M +60, Stjernlunds næsten uovervindelige tropper, fik en let sejr, da Valby blev taberdømt. De kunne ikke stille hold. Holdet må dog tage til takke med en 2. plads, da Frem er stukket af med maksimumpoint.

7M +65 holdet tabte anden kamp på stribe med 1-2 til B93, som åbenbart var stærkest. Ifølge spillernes mening så var det uretfærdigt, som altid. Hvis hunden ikke skulle have lavet puha, så havde den fanget haren. Holdet er nu dumpet ned som nr. 3.

5M +70 fik noget af en lektion af Brønshøj. Den kamp burde holdet have vundet, når man hører talen i omklædningsrummet. AB Tårnby ligger dog stadig nr. 1, men rivalerne kommer bragende bagfra.

Ugens klasker gav 11M +60 holdet til FA2000/Rødovre, og ugens klasker fik 7M +40 med 2-6 til Dragør.

Luk