Menu

Faxes status på herresenior- og ældresæsonen

image
28. november 2019 kl. 22:37
Flere har efterlyst årets sidste opdatering fra Jens ”Faxe” Jørgensen. Faxe har haft travlt med flytning og renovering af ny lejlighed. Men nu er han klar med en status for sæsonen.

1. seniors sæson har været mere end godkendt. Hvis nogen før turneringens start havde sagt, at vi ville overvintre på 1. pladsen, så var de nok blevet rent til grin. Virkeligheden blev en ganske anden. Vores unge hold, hvoraf mange spillere blev rykket op ved sidste års start, og holdet lige præcis overlevede i foråret, har gjort det fantastisk. Med kun en enkelt forstærkning har de klaret at ende på 1. pladsen efter efterårssæsonen. Vi glæder os til foråret.

Holdet sluttede med at vinde de sidste 4 kampe på Tårnby stadion og sætte 12 point ind på kontoen. Jeg kan så fortælle, at de også vandt sidste kamp, 3. halvleg med julefrokost i Tutten lørdag aften. Det giver dog ingen point, men øger et i forvejen godt sammenhold i truppen. Tillykke til alle mand og trænerteamet.

2. senior rykkede jo op i foråret til serie 1. Her fik holdet mere modstand, men har klaret sig gennem efteråret på hæderlig vis. Det blev til en 7. plads foran store klubbers 2. hold. Bl.a. Vanløse og Brønshøj. Nu glæder vi os til foråret, hvor det gælder oprykningsspil. Sæsonen er fuldt godkendt og tillykke med det til trænere og spillere.

3. senior har også haft en forrygende sæson. Efter en lidt svag start kom holdet igen mod slutningen af sæsonen. Før sidste kamp lå de nr. 1. De skulle vinde sidste kamp ude mod Hellas, og det gjorde de også med en 2-0 sejr. Så var oprykningen hjemme, og glæden hos spillere og trænere var stor. Nu er det serie 3 til foråret. Tillykke til holdet og trænerne. Meget er nået i seniorafdelingen på 2 ½ år. Der er glæde hos den gamle seniorformand.

7M +40 holdet kom gennem sæsonen, men ikke på nogen overbevisende måde. Det blev til en 9. plads i rækken og kun 9 point på kontoen. Det er synd at sige, det var særligt prangende. Nu vil de forsøge sig i +45 rækken til foråret. Så må vi jo se, om det hjælper.

11M +50 holdet klarede sig rigtig godt efter at være gået en aldersklasse op. De var mod slutningen med helt i toppen. Havde de vundet den sidste kamp ude mod Avarta, så var de rykket op. Jeg tror nu, holdet er udmærket tilfreds med en rigtig god sæson. Stort tillykke.

7M +55 holdet, Grimstads ukuelige tropper, som altid stiller op til kampe, selv om de ikke får point med hjem. Fantastisk vilje til at efterleve sportens ånd med, at det er vigtigere at deltage end at vinde. Det blev til 0 point og en negativ målscore på 59 mål. Tillykke med sportsånden og den nye klubrekord.

11M +55 holdet gav op på halvvejen i sæsonen. Lidt uforståeligt, da der burde kunne stilles hold. Afdelingen har 2 hold, og kampene var lagt forskudt, så der var hjælp at hente fra det andet hold. Men sådan skulle det ikke være.

11M +60 klarede sig gennem sæsonen med en 6. plads af 8 hold. Egentligt er det udmærket, da spillerne jo efterhånden er oppe i årene. Til træning mønstrer 55- og 60’er drengene mange, som med stor iver deltager. Der spilles jo om øl, og det giver en ekstra gejst. Lørdag er der morgenkaffe, samt hvad dertil hører.

7M +60 holdet klarede sig igen overordentligt godt. Stjernlunds tropper tabte kun én kamp og vandt resten. Det blev igen til en flot turneringssejr oven i de forrige års mange 1. pladser. Det er rigtig flot, at holdet år efter år stadig kan vinde. De frasagde sig dog oprykning, da de trives bedst, hvor de ligger. Godt med lidt selvforståelse. Tillykke med det flotte resultat.

7M +65 holdet var længe med i toppen, men mod sæsonens slutning kom de så op mod de stærke hold. Her måtte de aldrende spillere sande, at alderen kæmper man lidt forgæves imod. De fik en 4. plads af 6 hold, da et par af de svage hold ikke længere var med i turneringen.

5M +70 holdet nåede heller aldrig langt op i tabellen. Her var der 9 hold med. Holdet sluttede på en 6. plads langt fra toppen. Men fælles for begge de gamle hold er hyggen ved fodbolden, samt maden og kammeratskabet efter kampene. Sulten her er måske lidt større, end den er for at vinde kampe. I hvert fald tillykke på begge holds vegne for altid at møde op og spille kampene. I øvrigt kan fortælles, at gamle hæderkronede AB blev sidst med 0 point.

Til sidst vil jeg da gerne lige fortælle, at vi også har et 7M damehold, som klarede en 3. plads hjem i mesterrækken. Det er godt gået, da vi jo ikke har så mange kvinder. Måske kommer der flere til, når U16-pigerne bliver seniorer.

Det var årets sidste klumme fra mig. Tak for sæsonen og rigtig glædelig jul samt godt nytår. Vi høres ved igen, når sæsonen starter.

Faxe

Luk