Menu

Faxes klumme for uge 38

image
25. september 2019 kl. 22:54
Ugens resultater var en blandet pose bolsjer med nogenlunde lige mange sejre og nederlag. Vi fik også den værste afklapsning af et AB Tårnby hold, som Jens "Faxe" Jørgensen kan huske.

1. senior mødte hjemme bundholdet GVI, og det burde være en overkommelig opgave, men det var det ikke. 1. halvleg var fyldt med fejl fra begge sider. Mod slutningen af 2. halvleg kom AB Tårnby foran med 2-0. Så burde den kamp være lukket, men i stedet fik GVI reduceret, og AB Tårnby var heldige med at ride stormløbet af. 2-1 bringer AB Tårnby på 2. pladsen.

2. senior spillede ude mod Vanløse. Her måtte holdet nøjes med uafgjort efter en føring på 2-1. Næste runde hjemme er mod topholdet FA2000. Vi må se, om de kan drille dem.

U21 spillede onsdag hjemme mod B1903. Det blev en god kamp for de unge spillere. Efter 2-2 ved pausen pressede AB Tårnby B1903 totalt i bund i anden halvleg, men formåede ikke at score.

7M +40 fik nok at se til i kampen mod Skovshoved. De var vist pænt overmatchet og måtte indkassere et nederlag på 2-7. De daler stille og roligt ned i den tunge ende.

11M +50 var en tur i Lyngby, som ligger godt med i toppen. AB Tårnby havde 6 sejre i træk, men her måtte de nøjes med 0-0 og 1 point. Holdet gør det rigtig godt og ligger på en 4. plads.

7M +55 slog vist deres egen rekord med et nederlag på 1-18 til Dragør. Ja, du læste rigtigt. Jeg har dog hørt, at Grimstads hold ikke går så højt op i resultater, men hygger sig.

11M +60 leverede ugens flotteste præstation. Fredag aften kl. 19.00 stillede de hold til at møde FA2000/Rødovre på udebane og vinde 5-1. Flot at kunne stille hold midt i familiehyggen en fredag aften.

7M +60 kører bare videre i samme spor. Denne gang blev det hjemme på Ugandavej til en 4-1 sejr over KB. Det var så 5 sejre af 5 mulige, så holdet fører rækken klart. Stjernlund er dog klar over, at træerne ikke vokser ind i himlen. Derfor har de frasagt sig oprykning.

7M +65 fik gang i spillet igen. Det blev til en kneben sejr på 4-3 hjemme mod B93. Holdet ligger på en 3. plads.

5M +70 er gået noget i stå efter en god start. Hjemme blev det til et nederlag på 2-4 mod Frem. Det betyder så, at holdet er på en 6. plads. Der er nok kun små muligheder for at forbedre det.

Ugens klasker fik Grimstads rundtossede hold med en sæk på 1-18, og ugens klasker gav +60 holdet til fredagsværterne fra FA2000/Rødovre.