Menu

Faxes klumme for uge 21

image
28. maj 2019 kl. 20:53
Klubbens ”grand old man” Jens ”Faxe” Jørgensen kaster sit skarpe blik på resultaterne for herre- og ældreholdene i den forløbne uge.

Ingen tvivl om, at 1. seniors sejr over Greve er ugens bedste resultat, da det sender holdet tættere på en ny sæson i danmarksserien. Nu venter kampen på søndag kl. 11.00 hjemme mod Skjold Birkerød, som ligger ét point foran os. En sejr her bringer os næsten i sikkerhed, da Greve og Skjold Birkerød også skal mødes i de sidste runder.

2. senior var fuldstændig ustyrlige søndag ude mod Sønderbro Fight. Jeg ved ikke, hvad de havde spist til morgen, men de knuste modstanderne, som ellers lå flot til i rækken. Hele 10-0 blev det til. Trænerteamet mener det absolut alvorligt, når de har en målsætning om at rykke op i serie 1.

7M +40 var en tur ude hos HIK. Efter et par sløje resultater har de åbenbart taget sig sammen. Det blev til en sejr på 5-1. Det rækker til en 4. plads i rækken.

11M +50 mødte hjemme Lyngby. Her blev det til et knebent nederlag på 1-2. Holdet ligger på en 8. plads eller 3. sidst, hvad man nu vælger.

7M +50 fortsatte på sporet med et knusende nederlag på 1-8 til Sønderbro Fight hjemme på Uganda Ground. Holdet ligger nr. 8 af 12 hold. Bedste placering i flere år. De fører dog stadig negativscoringen i rækken.

11M +55 var en tur i Lyngby. Her var de kommet i menneskehænder og fik en lammer på 0-5. Holdet er nu dumpet ned som nr. 5.

11M +60 holdet gik det ikke meget bedre. En tur helt ned til Køge gav et nederlag på 0-3. Holdet ligger på en 5. plads.

7M +60, Stjernlunds før så sejrrige tropper, måtte se sig slået af førerholdet Frem med 3-1. De bevarer dog 2. pladsen i rækken, hvor Frem har maksimumpoint.

7M +65 holdet, som for en gangs skyld er med i den sjove ende af rækken, vandt hjemme over Frem med 8-3 i et målrigt og publikumsvenligt opgør om 2. pladsen. Den plads tilhører nu AB Tårnby.

5M +70 holdet var ude på en svær opgave i Skovshoved. Det blev til en smal 1-0 sejr, hvilket betyder, at holdet stadig ligger nr. 1 med én kamp igen. Det er ude mod AB, som kun har taget 1 point. AB Tårnby har dog spillet 2 kampe mere end KB og Brønshøj, som ligger 4 point efter. Håbet om at vinde rækken eksisterer endnu, men det ender nok med en 3. plads.

Det var en gennemgang af ugens resultater. Ugens klasker gav +70 til Frem med en 8-3 sejr. Der er to kandidater til at få ugens klasker. Da Grimstads 7M +50 hold ikke skal vinde alt, så giver jeg klaskeren til 11M +60 for nederlaget på 0-5.

Luk