Menu

Faxes klumme er tilbage

image
15. april 2019 kl. 23:16
Her kan du læse bestyrelsesmedlem Jens "Faxe" Jørgensens udlægning af ugens kampe for herresenior og ældresenior.

Det vigtigste var selvfølgelig DS-holdets 2 sejre i ugens løb. Det bragte holdet meget tæt på de foranliggende hold i bunden. Vi går nogle spændende uger i møde.

2. senior var kommet godt fra start og fortsatte fredag aften med endnu en sejr. Målet er jo en oprykning til serie 1, men det bliver ikke let. Der er flere stærke hold i rækken. Trænerteamet er dog optimistisk.

3. senior fik en skidt start ude mod Olympia, som plejer at være gode. Der skal dog nok komme en hel del point på tavlen i løbet af foråret.

7M veteran viste styrken med en stor sejr i sidste uge, men de kom ned på jorden igen ude mod Fr. Amager. Her spillede holdet 2-2, men fører rækken på bedre målscore.

+50 holdet måtte se sig slået af Fix på hjemmebane. Her kunne man have ønsket en bedre start, men de kommer nok i gang. De gamle ben skal jo lige varmes op.

7M +50 spillede lørdag, men der er ikke kommet noget resultat. Det er måske meget godt oven på sidste uges snitter på 1-12 hjemme mod Hekla.

+55 holdet spillede 4-4 ude mod BSF og indtager en 3. plads med 4 point.

+60 tog på hjemmebane en tur mod Lyngbys gamle drenge. Her måtte de se sig slået med 0-2 i forårets første kamp.

7M +60 havde vundet den første kamp, men fik et nederlag hjemme på Uganda Ground på 1-3 til Viktoria/HB/ØIF. Det er klart, at det er svært, når de andre har hele 3 klubbers spillere at tage af.

7M +65 hold oplever helt nye takter efter en meget sløj vinterturnering. De startede sidste uge med en smal sejr over B93 og fulgte op med en 3-3 deler ude mod Frem. Længe siden, holdet har indtaget 2. pladsen i rækken.

7M +70 levede op til mottoet på deres gule veste: ”De gamle kan endnu”. Mandag fik de forårets 2. sejr. Denne gang med 5-0 hjemme over ØIF. Holdet havde lagt ud med en 5-3 sejr i premieren ude mod Lyngby. Holdet fører rækken og går en god sæson i møde. Forhåbentligt.

Ugens klasker på 1-12 fik Grimstads 7M +50 hold, mens 5M +70 uddelte ugens klasker til ØIF.

Luk