Menu

Faxes dom over uge 44

image
05. november 2019 kl. 20:07
Bestyrelsesmedlem Jens ”Faxe” Jørgensen gennemgår sæsonens sidste kampe for herresenior- og ældreholdene, der blandt andet gav en flot oprykning til 3. senior.

1. senior spillede sig ret sikkert frem til at overvintre på 1. pladsen. Greve havde en del spil, men kun enkelte chancer, så der var reelt ikke meget tvivl om resultatet. AB Tårnbys forsvar var ret solidt. B1908 tabte, så vi er helt alene på 1. pladsen, dog skarpt forfulgt af Karlslunde, B1908 og Ishøj. Resten er hægtet godt og grundigt af. Vi går et spændende forår i møde. I foråret overlevede AB Tårnby efter hård kamp, men her i efteråret har man samlet 32 point. Der er altså kun kommet én forstærkning til. Flot.

2. senior spillede mandag ude mod Brønshøj og spillede en god kamp, som de vandt med 3-0. Lørdag tog de så imod GVI 2. Her var det ikke specielt prangende, så det endte med et nederlag på 1-4 hjemme. Holdet endte på en acceptabel 7. plads i efterårsturneringen, hvor man kun spiller om nedrykning. Godt nok i den første sæson i serie 1.

3. senior var søndag ude i et meget spændende og betydningsfuldt opgør mod Hellas. En sejr betød oprykning. Nerver var der masser af, men vores unge gutter holdt helt hjem med en 2-0 sejr. Stort tillykke til holdet og trænerteamet. For mig er det ekstra stort, da det kun er 2 år og 5 måneder siden, jeg brugte 5 uger på at skaffe trænere til et serie 3 hold, som kun bestod af 11-12 spillere. Det lykkedes, og holdet er nu i serie 1. Sidste efterår startede vi et serie 5 hold, som nu er rykket i serie 3. Planen for 2 1/2 år siden er mere end lykkedes, hvilket er en overordentlig stor tilfredsstillelse for mig.

7M +40 sluttede sæsonen hjemme med et 3-5 nederlag til Dragør. Dermed slutter holdet på en 9. plads i rækken med 11 hold.

Det var så sæsonens sidste kampe, men i næste uge vil jeg evaluere holdenes indsats i efteråret.

 

Luk