Menu

Faxes dom er klar

image
02. oktober 2019 kl. 19:55
Førsteholdet var i topform, men ellers var det lidt op og ned med resultaterne i herresenior- og ældreafdelingen i sidste uge. Bestyrelsens grand old man Jens ”Faxe” Jørgensen evaluerer præstationerne herunder.

Ugens resultater var en gang blandede bolsjer. Det var dog vigtigt, og rigtig flot af 1. senior, at slå B1908 i Sundby Idrætspark med 3-0. Og så på uvant underlag, som kunsten jo er for AB Tårnby. En flot 2. plads til holdet. På lørdag venter Ishøj så på udebane. Ishøj er rykket op som nr. 4 i rækken, så det bliver uden tvivl en svær opgave på udebane.

2. senior måtte fredag aften indkassere et nederlag på hjemmebane til FA2000, rækkens nr. 1. 2. senior startede flot efter oprykningen, men har haft nogle af topholdene på det seneste. Fredag venter så rækkens bundhold FB2, som kun har fået et enkelt point. Her må der være 3 point at hente. I serie 1 spiller man i efteråret kun om at undgå nedrykning, så det er med at lade op til forårssæsonen.

7M +40 fik endelig point på kontoen igen. Det har ellers knebet gevaldigt. Vestia, som ligger næstsidst, måtte tage til takke med 2-2 på hjemmebane. Det betyder, at vores gutter lige holder sig over nedrykningsstregen.

11m +50 holdet er utæmmelige. Denne gang var det Skovshoved, som blev sendt hjem med et nederlag på 4-1. Det er mange år siden, holdet har klaret sig så godt. 1. pladsen er absolut inden for rækkevidde. Valby har 2 kampe tilbage mod nr. 2 og 4. AB Tårnby har 2 bundhold samt nr. 2 tilbage.

7M +55 holdt stilen med at tabe kampene. Denne gang dog kun med 0-8 til Kastrup. Holdet har nok efterhånden sikret sig sidstepladsen i rækken. Holdets motto er jo: Vi spiller for enhver pris. De har lige takket nej til en sejr over nr. 2, Herstedøster, uden kamp. Hatten af for Grimstads hold.

11M +60 var på hjemmebane mod Skovshoved/HIK. Det blev udnyttet til en sejr på 3-0. Holdet ligger i den tunge ende af rækken som nr. 5 af 8 hold, men der er jo ikke nogen nedrykkere.

7M +60 fik en friuge. Valby tabte uden kamp. Måske Valby ikke havde lyst til at få et større nederlag til rækkens suveræne førerhold, AB Tårnby. Med 2 kampe igen har de allerede vundet rækken. Maximum point og +25 i målscore i 6 kampe.

7M +65 måtte tage til takke med 1-1 ude mod Frem, som er rækkens absolutte bundhold. Holdet ligger dog stadig på en 3. plads.

5M +70 holdet måtte igen forlade banen uden point. Denne gang ude mod Brønshøj. Det betød, at de 2 hold byttede plads i tabellen, så holdet nu er nr. 6. De har dog en kamp mod AB, og her burde der være point. Den sidste oversidderkamp kan de jo ikke tabe.

Ugens klasker gik igen til samlingen hos Grimstads heroiske tropper. Ugens klasker synes jeg, 1. senior gav til topholdet B1908. Det var alt fra ugen, som gik.

Luk