Menu

Faxe fælder dom over sæsonen for herresenior og ældre

image 2. seniors oprykning var sæsonens højdepunkt for herresenior- og ældreafdelingen.
27. juni 2019 kl. 21:23
Holdene i herresenior- og ældreafdelingen har spillet sæsonen færdig, og her følger Jens ”Faxe” Jørgensens hårde, men retfærdige evaluering.

Med hensyn til 1. senior vidste vi jo godt, at det ville være svært med et meget ungt hold. 8 point i efteråret taler jo også for sig selv. Til gengæld hjalp det med 3-4 erfarne spilleres ankomst til forårssæsonen. De unge havde fået hår på brystet, og vi troede på holdet. De skuffede ikke og hev 20 point hjem i foråret. Flot klaret og godkendt. Det bliver spændende i den nye sæson, nu hvor holdet er sammenspillet.

2. senior havde en forrygende forårssæson og rykkede op i serie 1. Det var også målsætningen, men alligevel var det flot gået, at målsætningen holdt. Stor ros til trænerne og spillerne for en god indsats, så der blev noget at feste for.

3. senior var jo nyoprykkere til serie 4, men alt i alt synes jeg, de har været langt under niveau. De sluttede næstsidst og fik i sidste kamp en sæk på 0-7 af bundholdet. Det skal siges, at begge hold var lige gode om at stille med spillere, som ikke stod på holdkortet. Vores hold var et ”skrab sammen-hold”, da spillerne havde været til afslutningsfest om lørdagen. Jeg ser frem mod en klar forbedring i den nye sæson.

7M Veteran +40 holdet sluttede på en 2. plads efter suveræne Dragør. I et felt på 5 forfølgere lykkedes det lige at få de point, som skulle til. Jeg havde forventet lidt flere point til holdet. Der er jo mange gode spillere.

11M Master +50 holdet var jo rykket op til en aldersgruppe, som passer bedre til dem. De sluttede foråret af med at slå Avarta på 2. pladsen. Holdet ligger på en 7. plads i helårsrækken. Det er ganske udmærket og som forventet. Der er muligheder i efteråret.

7M Master +50, Grimstads ukuelige tropper sluttede sæsonen af med et 2-5 nederlag til KFUM. Holdet har fået hjælp fra et par hold, som ikke mødte op, så det blev lidt bedre end forventet. I foråret blev de kun næstsidst. I kampen mod bundholdet B1908 havde modstanderne glemt at lave holdkort. Grimstads tropper fortjener stor ros for at leve op til de olympiske krav: Det er vigtigst at deltage.

11M +55 holdet havde fundet sammen med Kastrup for at få et bedre hold og også have spillere nok. De sluttede på en 5. plads, og jeg havde forventet, at de ville spille med om 1. pladsen, så det er under niveau set fra min stol.

7M +60 holdet levede op til forventningerne med en 2. plads efter suveræne Frem, som gjorde rent bord. Stjernlunds tropper har jo haft mange 1. pladser gennem årene, men alderen begynder vel at trykke her også. Godkendt placering.

7M +65 holdet levede mere end op til forventningerne. Holdet har aldrig rigtig forstået det der 7 mands bold, men i foråret lykkedes det endelig. Holdet blev nr. 2 efter Lyngby, som de slog i sidste kamp. Havde det ikke været for en sidste sekunds scoring af Lyngby i den første kamp, så havde AB Tårnby vundet rækken.

5M +70 holdet levede op til forventningerne med en 3. plads blandt de 9 hold. De sluttede 2 point efter Brønshøj og KB.

Det var så evalueringen efter en forårssæson, som blev afviklet i godt vejr og med mange skønne timer på fodboldbanen. Dejligt, at der stadig er gang i ældrefodbolden.

God sommer fra Faxe :-)

Luk