Uafgjort mod topholdet

image
28. maj 2023 kl. 09:47

AB Tårnby - Young Boys 0-0

AB Tårnbys 3. divisions hold spillede lørdag eftermiddag hjemme på Vestamager mod topholdet Young Boys. Vi mødte dem for 14 dage siden, i det nye trænerteams første kamp, hvor vi blev sendt hjem fra Silkeborg Stadion med et nederlag på 3-1. Til dagens kamp måtte trænerteamet se bort fra Marcus Weiss, der er ude med karantæne, samt Mathias Gonzalez og Lauge Persson, der måtte stå over med skader. Ruben Pedersen, der har afsonet karantæne, var med igen.

1 halvleg. Young Boys pressede på fra kampens start, men efter 15 min. spil kom, vi mere med i kampen. I det 18. min. kom kampens første store chance til os på et hjørnespark, der ender inde foran målet, hvor der bliver afsluttet, men bolden bliver reddet på stregen.

Young Boys blev tilkendt et straffespark i det 30. minut, for en forseelse begået af Lucas Steen. I følge dagens dommer blev han ramt på hånden inde i feltet fra kort afstand. Tobias Søderstøm havde dog læst hvor der ville blive sparket og reddede ved venstre stolpe til hjørne. 0-0 ved pausen efter en halvleg, hvor det meste spil forgik på midtbanen, og uden de store chancer til de to hold.

2 halvleg: Young Boys kom ud til halvlegen og startede et solidt pres på vores mål, men som halvlegen skred frem, kom vi mere med i kampen. Ingen af holdene kom til store chancer, men med et lille overtal af boldbesiddelse til Young Boys. Trods deres meget spil, stod vi godt i forsvaret, og det som blev afsluttet uden for feltet, tog Tobias Søderstøm sig af. En halvleg, hvor der blev begået en del frispark, uden at det på noget tidspunkt var en ond kamp. 6 gule kort til AB Tårnby. Det var ikke en af de kampe, hvor vi havde dommer tække. Slutresultatet 0-0 var et resultat, som vi nok var mest glade for, efter det straffe som Young Boys brændte i første halvleg.

Vi kan stadig kalde os ubesejret på hjemmebane i kvalifikationen turneringen.

Næste kamp er på lørdag den 03.06 kl. 14,00, hvor busturen går til Fyn, hvor vi skal møde SfB Oure, som vi vandt 3-1 over, sidst vi mødte dem.

Dagens hold; Tobias Søderstøm - Boris Saric - Bjørn Paludan - Matteo Cleford - Lucas Steen - Ruben Pedersen - Nicklas Bondo Andersen (82 Mudabar Qadir) - Bilal Massad (64 Ato Junior Smith) - Marius Rybner (74 Cedric Junior Bediang) - Nicola Bursac - Medieddine Djafer-bey (74 Max Winther).

Gule kort: Lucas Steen - Marius Rybner - Boris Saric - Ato Junior Smith - Nicklas Bondo Andersen - Max Winther.