image
29. oktober 2023 kl. 22:19

AB Tårnby – Gørslev IF. 1-0 (1-0)

Sejr over topholdet.

DS- holdet spillede lørdag eftermiddag hjemme mod Gørslev IF på en kold efterårsdag. Kampens modstander Gørslev IF var tophold i rækken og havde inden dagens kamp kun tabt en kamp.

Til dagens kamp måtte holdet undvære Jonas Nielsen, der er ude med en brækket fod, Andreas Schou med et forstuvet håndled og Matteo Cliford med en spilledags karantæne. Samtidig er der et par langtidsskader. Som sædvanligt giver det jo plads til andre, som måske normalt får mindre spilletid.

1 halvleg:

AB Tårnby satte sig på spillet fra første minut, og allerede i det første angreb, var vi tæt på at score. Desværre blev afslutningen lige på målmanden. I det 15. min. et godt gennemspillet angreb, hvor Bertram Gjelfort gik til baglinjen og sparkede bolden ind foran målet, hvor Ayman Lamlil med et perfekt timet hovedstød scorede til 1-0. Herefter overlod vi mere af spillet til Gørslev IF. Vi skulle hen til det 33. min., før Gørslev IF havde deres første afslutning inden for rammen, men det havnede i handskerne på Tobias Søderstøm. Resten af halvlegen nogle få forsøg, 1-0 ved pausen.

2 halvleg:

Efter en tur i omklædningsrummet kom AB Tårnby bedst fra starten af halvlegen, hvor vi gik ud og satte os på midtbanen. Det kom ikke til nogle farlige chancer, og efterhånden som halvlegen skred frem, overtog Gørslev IF mere af spillet og kom også til et par farlige chancer, som Tobias Søderstøm tog sig kærligt af. Slutresultatet 1-0.

Endelig en sejer efter en god kamp, hvor man ikke kunne se det var nr. 1 mod nr. 7. Alle mand kæmpede for en sejr, og der blev lukket af bagude. Når vi nu er begyndt at score igen, så kan vi se frem til flere point på den slunkne konto.

Næste kamp er på fredag kl. 18.30, når turen går til Vestamager, hvor vi spiller et lokalopgør mod Tårnby FF. Sidst vi mødte Tårnby FF, tabte vi 2- 0 på 10 minutter, og det skulle jo ikke gerne gentage sig. Med 4 point I de sidste 2 kampe, er det som om, vi er ved at finde gnisten igen.

Næste hjemmekamp er den 11-11 kl.14.00 mod et andet af topholdene Brønshøj.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Gustav Rossen - Mathias Piel - Sebastian Koldin - Lucas Steen - Nicklas Bondo Andersen - Marcus Weiss (86. Khalid Filfil Hassan) - Bertram Gjelfort (61. Sebastian Segall) - Lauge Persson (Tunahan Turan) - Cedric Junior Bediang. (71. Ahmed Alswafi) - Ayman Lamlil (71 Emil Corfitzen).

Ikke benyttet: Marcus Ytting.

Målscorer: 15. min. 1-0: Aymen Lamlil (Ass. Bertram Gjelfort).

Gule kort: Lauge Persson - Lucas Steen - Nicklas Bondo Andersen - Sebastian Segall.

Rødt kort: Emil Corfitzen.