Menu

Sejr i overtiden giver styrket tro på overlevelse

image
07. maj 2023 kl. 14:11

AB Tårnby - Holstebro 3-2 (1-0).

Sejrede med 10 mand.

 

AB Tårnbys 3. divisions hold spillede lørdag eftermiddag en meget vigtig kamp, som skulle vindes, hvis vi stadig skulle have troen på at spille divisions bold efter sommerferien. Kampen blev afviklet på en plan opvisning bane på Vestamager, og med en meget kraftig vin på langs ad banen. Efter den uafgjort kamp sidste lørdag mod IF Lyseng, var hele holdet sat op til kampen og havde tro på en sejr. 

 

Til dagens kamp manglende Jacques Bang Sørensen og Bjørn Paludan, der var ude med skader, men til gengæld havde vi Nicklas Bondo Andersen - Benjamin Warlo og Mathias Gonzalez med igen efter deres skader. Ligeledes var Lucas Steen tilbage efter ferie. 

 

1 halvleg: AB Tårnby startede imod den stærke modvind, men med en solid boldomgang spillede de sig til flere gode chancer. I det 4 min. kom den første store chance på et hjørnespark, hvor Nikola Bursac kommer højest med et hovedstød, der bliver reddet på målstregen. Herefter udnyttede Holstebro den stærke medvind og kom til flere gode chancer, hvor Tobias Søderstøm måtte diske op med et par pragt redninger. Vi skulle kun hen til det 7. min., hvor Lucas Steen på en omstilling finder vores ene raket Marius Rybner, der af dribler et par modstandere og sparker bolden ind i det fjerneste hjørne af målet til. 1-0 et resultat der holdt til pausen trods flere gode chancer til de to mandskaber. I det 44. min. opstod der lidt tumult i forbindelse med et frispark, hvor Mathias Gonzalez fik rødt kort for at skubbe en modspiller i brystet. Han var ikke sen til at smide sig i græsset.

 

2 halvleg: Der blev fra start lagt et solidt pres af Holstebro, som prøvede at udnytte medvinden, og at vi kun var 10 spillere, men vores forsvar stod godt i kæderne, med en solid ankermand i Matthero Cleford. Vi kom til flere gode omstillinger trods en mand i undertal. I det 80. min. fik vi et straffespark, som blev begået mod Ato Junior Smith, som kun havde været på banen i 2 minutter. Benjamin Warlo, som også lige var kommet ind, sparkede resolut bolden ind bag deres målmand. Alle troede vi var foran 2-0, men målet blev annulleret på grund af, at den ene linjedommer havde appelleret for, at der var en AB Tårnby spiller, som var løbet ind i feltet i forbindelse med afviklingen af skuddet.

 

Efter kampen kom forklaringen: Hvis målmanden havde klaret skuddet, så var der dømt offside, fordi en spiller var løbet ind i feltet. Dommeren undskyldte og forklarede, at han lige havde været forvirret over reglerne efter en debat med linjevogteren. Han var også glad for, ar hans fejlkendelse ikke havde fået betydning. Altså forsat 1-0.

 

Herefter gik det stærkt med scoringerne. I det 83.min. havde AB Tårnby et gennemspillet angreb, hvor Cedric Junior Bediang fandt Ato Junior Smith, som scorede til 2-0. I det 86. min. blev et langt indkast af Holstebro, sendt ind i feltet, hvor vi ikke får clearet bolden, som ender for fødderne af Martin Laursen, der reducerer til 1-2. I dommers tillægstid kom der i det 95. min. en afslutning af Holstebro, som tager den ene målstolpe. Riposten ender hos Martin Laursen, som udligninger til 2-2. Lidt af en spand koldt vand i hovedet efter at have ført 2-0. I det 98. min. et indkast, der bliver sparket ind foran Holstebros mål, hvor Benjamin Warlo med et hovedstød lægger bolden for fødderne af Ato Junior Smith, som med en kattepote scorer til slutresultatet 3-2.

 

En vigtig sejr, da vi kom tættere på Holstebro, som vi nu kun har 4 point op til, og 6point op til SfB -Oure.  Havde vi tabt dagens kamp, ville vi have være hægtet af. Et fint arbejde af hele holdet, der ikke tabte modet, selvom vi blev reduceret til 10 mand.

Næste kamp er på lørdag ude mod Young Boys, der fører kvalifikationsrækken. Med den medgang vores hold har fortiden kan alt ske. 

 

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Niklas Bondo Andersen - Boris Saric - Matthero Cleford - Lucas Steen - Marcus Weiss - Ruben Pedersen (78 Benjamin Warlo) - Lauge Persson - Mathias Gonzalez - Nikola Bursac (78 Ato Junior Smith)  - Marius Rybner (66  Cedric Junior Bediang). 

 

Ikke benyttet. Brian Murray - 'Aki Hentze - Mehieddine Djafer-bey - Lasse Wenkens. 

 

Målscorer: 07. min. 1-0 Marius Rybner (Ass. Lucas Steen).

  1. min. 2-0 Ato Junior Smith (Ass. Cedric Junior Bediang).
  2. min. 2-1 Martin Laursen. 
  3. min. 2-2 Martin Laursen. 

                    98: min. 3-2 Ato Junior Smith (Ass. Benjamin Warlo).

 

Gult kort: Lucas Steen.

Rødt kort: Mathias Gonzalez. 

Luk