Nederlag til topholdet FA2000

image
11. april 2023 kl. 18:45

AB Tårnby - FA 2000 1-4 (0-1).

AB Tårnbys 3. divisions hold spillede mandag eftermiddag deres sidste kamp i grundspillet, inden det går løs i nedrykningsspillet. Det var på kunsten på Vestamager mod topholdet FA 2000. Til dagens kamp måtte vi desværre undvære Boris Saric, der var på arbejde, og vores to færøske spillere, som var hjemme på påskeferie. Trænerteamet havde givet genvalg til de 11 startende fra sejren i torsdags mod Holstebro.

1 halvleg: FA 2000 lagde hårdt ud med et stort pres og mange gode gennemspillede angreb, hvor det også gav bonus i det 18. min., hvor Oliver Rimmen scorede til 1-0 efter et angreb, hvor vores forsvar bliver spillet tyndt. Herefter kom vi mere med i kampen og spillede det spil, vi normalt spiller, med mange pasninger og hurtigt spil. Det sidste kvarter af halvlegen kom vi til flere gode chancer, uden vi fik scoret. 1-0 til FA 2000 ved pausen.

2 halvleg:  De to hold kom godt fra starten af halvlegen, med flere gode chancer til begge hold, og i det 55. min. gav det pote. Efter et solidt pres af AB Tårnby, hvor Lucas Steen finder vores pt. farligste angriber, Nikola Bursac, foran målet, som udlignede til 1-1. AB Tårnby blev ved med at presse på for at få en sejr, men i de sidste 10 minutter scorede FA2000 3 mål på omstillinger, hvor de får for let spil op ad banen. I det 78. min. blev det 1-2 ved Sami Karchoud. Efter 84 minutters spil 3-1 ved Lucas Simonsen og kun 2 minutter efter, i det 86. min., lukker Sami Karchoud kampen med en scoring til slutresultatet 4-1 til FA 2000.

En kamp hvor man i de meste af kampen ikke kunne se det var top mod bund. AB Tårnby var godt med i kampen trods et nederlag på 4-1, og tabte kampen i de sidste 10 minutter. Det er som om holdet går død det sidste kvarter i kampene. Kampen på græs i torsdags mod Holstebro kan også have siddet i benene mod slutningen af kampen. I hvert fald gik det helt galt i slutningen, efter at vi havde været med i hele kampen.

Næste kamp er 1. runde af nedrykningsspillet, hvor vi skal møde SfB -Oure hjemme søndag den 16.04 kl.14.00.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Niklas Bondo Andersen - Bilal Massad (34. Jacques Bang Sørensen) Matteo Cleford - Lucas Steen - Mathias Gonzalez - Ruben Pedersen (79. Ato Junior Smith) - Lauge Persson - Marius Rybner (79. Cedric Junior Bediang) Benjamin Warlo - Nikola Bursac (66. Marcus Pitzner Smith)

Mål: 18. min. 0-1: Oliver Rimmen.

1. min. 1-1: Nikola Bursac (Ass. Lucas Steen).
  2. min. 1-2: Sami Karchoud.
  3. min. 1-3: Lucas Simonsen.
  4. min. 1-4: Sami Karchoud.