Herlev IF - AB Tårnby 1-1

image
02. april 2024 kl. 22:08
Vi smed sejren i sidste minut

1. Senior spillede deres anden kamp i påsken. 2. påskedag stod den på en udebanetur mod et af de andre bundhold Herlev IF. Til kampen havde vi to af vores langtidsskadede spillere, Mattheo Cliford og Aymen Lamlil med igen. På skades listen havde vi Bertram Gjelfort, Tunahan Turan og Carl Ruby-Johansen. Trænerteamet måtte også se bort fra Marcus Weiss og Sebastian Koldin, der begge sad over med karantæne fra torsdagskampen. Med de 5 spillere ude, blev der plads i startopstillingen til et par af dem, der på det sidste har været på bænken.

1. halvleg:
Vi lagde hårdt ud og satte os på spillet fra første dommer fløjt med et solidt pres, der gav pote i det 15. min., hvor Lucas Steen foretog et par driblinger og sparkede bolden ind til en føring på 0-1. Herefter overlod vi mere af spillet til Herlev, uden de på noget tidspunkt blev farlige. Deres farligste forsøg i første halvleg var en clearing af Lucas Steen, der var tæt på at snyde Simon Prebensen i målet, men gik til hjørne. Herefter satte vi os på spillet igen, uden at vores overtal af boldbesiddelse medførte yderligere scoringer. 0-1 ved pausen.

2. halvleg:
I pausen fortog Herlev 3 indskiftninger og kom som lyn og torden med en solidt pres, hvor de også kom til et par gode afslutninger, som Simon Prebensen tog pynten af. I de sidste 20 minutter trak vi os længere tilbage på banen og prøvede at køre føringen hjem. På en omstilling i det 90. min. fik Jonas Nielsen en bold tæt på grænsen til offside, frit løb og kommer alene med Herlevs målmand, men venter med afslutningen således at Herlevs forsvar når at komme på plads og afslutningen løber ud i sandet. I det 96. min. får Lucas Steen sit andet gule kort i kampen for at være for længe om at tage et frispark, hvor dommeren mente at Lucas trak tiden. Kort efter får vi ikke clearet bolden, så Herlevs Jeppe Arnesen kunne udligne til slutresultatet 1-1.

Endnu en kamp hvor vi smider en sejr væk i sidste minut. En dårlig vane vi desværre også har gjort i flere af vores træningskampe. En kamp hvor vi var det bedste hold i 1. halvleg, hvor vi kom til flere oplagte chancer uden af kunne score. En anden halvleg, hvor det var Herlev, der havde teten, men hvor vi også kom til flere gode omstillinger, som lige manglede det sidste. På positiv listen var vi det bedste hold på banen i første halvleg og burde have ført med et par mål yderligere. Der var mange gode takter, vi kan tage med til de kommende kampe.