Hattrick af Benjamin Warlo

image Foto: Kurt Haugaard
03. maj 2018 kl. 22:16

AB Tårnby - Virum-Sorgenfri 3-0 (2-0)

AB Tårnby spillede onsdag aften den fremrykket kamp mod Virum-Sorgenfri. Kampen var flyttet frem til onsdag aften da der skal være et stort atletikstævne på stadion lørdag.

Trænerteamet havde op til kampen fået hele 3 afbud, men med lidt omrokeringer og debut til en U19 spiller (Sebastian Koldin), kom AB Tårnby godt i gang og satte sig på spillet fra start af. Der skulle dog lidt af en pudsig episode til før AB Tårnby fik det første mål. I det 17. min redder Virum-Sorgenfris målmand et skud og ville derefter sparke bolden frem af banen men rammer Nassim Djemai i nakken og inden der var nogen der regerede var Benjamin Warlo over bolden og scorede til 1-0. Herefter havde AB Tårnby flere gode forsøg men vi skulle helt hen til kort før pausen før der blev scoret igen. I det 44. min gør Benjamin Warlo det til 2-0 efter et godt gennemspillet angreb. 2-0 ved pausen var godkendt efter en første halvleg hvor der stod AB Tårnby på det meste. Dimitrije Jensen i målet kom ikke på nogle store opgaver.
Anden halvleg startede som første. AB Tårnby satte sig på spillet og i det 58. min sender Abdullah Thamer Jassim ind bold ind foran mål hvor en total fri Benjamin Warlo kan pande den ind til 3-0. Herefter overlod AB Tårnby lidt mere af spillet til Virum-Sorgenfri uden de på noget tidspunkt blev farlige. Enten sparkede de ved siden af eller også lige på målmanden. Det var en kamp med alt for mange små frispark. AB Tårnby sluttede kampen med 10 mand da Jonas Christoffersen fik 2 gule kort på under 5 min og dermed rødt. Det ellers en spiller der sjældent får gule kort. AB Tårnby måtte dermed spille de sidste minutter med 10 mand.

AB Tårnby: Demitrije Jensen, Jonas Christoffersen, Ricky Gotland, Louis Nielsen, Nisahr Yawar, Emil Erbas, Kristian Bo Andersen, Abdullah Thamer Jassem (80: Nicklas  Johansen), Nassim Djemai (69: Sebastian Koldin), Andrew Aimar (59: Morten Edvold), Benjamin Warlo. (Ahmed El Cheich Ali ikke benyttet)

Mål: Benjamin Warlo 3

Gult/rødt: Jonas Christoffersen

Næste kamp: lørdag d. 12. maj kl. 13.00 mod rækkens nr. 1 GVI i Nymosen.