image
08. april 2023 kl. 08:35

Holstebro -  AB Tårnby 1-4 (0-1).

Sejr i bundopgør.

AB Tårnbys 3. divisions hold spillede skærtorsdag kamp ude mod Holstebro på en græsbane, som var lidt knoldet. Til kampen måtte vi desværre undvære Bjørn Paludan med en skade, Boris Saric, der havde aftenvagt på sit job, Mehieddine Djafer-bey, der stadig har problemer efter sin lysken skade, vores to Færøske spillere, der var rejst hjem på påskeferie, samt ankermanden i forsvaret Jacques Bang Sørensen, der afsonede en spilledags karantæne. Til gengæld havde vi Marcus Pitzner Smith med igen, efter sin ferie rundtur rundt i Sydamerika.

Med så stort et mandefald, så måtte trænerteamet ryste posen godt og grundigt. Det gav plads til to af de spillere, der har været på bænken de sidste par kampe, Niklas Bondo Andersen og Bilal Massad i startopstillingen.

Første halvleg: I starten af kampen skulle de to hold lige vænne sig til, at kampen blev spillet på græs. Starten blev meget lige hvor Holstebro kom til den første store chance på et angreb, hvor bolden bliver spillet på tværs af målet, men hvor deres angriber ikke når frem til bolden. Efter 35 minutters spil sendte Lucas Steen et frispark ind foran målet, hvor Benjamin Warlo header bolden ind til 1-0. Et resultat der holdt til pausen.

Anden halvleg: Efter en tur i omklædningsrummet og et glas saftevand, samt en peptalk af Thomas, hvor han endnu en gang slog på, at nu skulle vi ikke gentage de to foregående kampe, hvor vi også førte 1-0 ved pausen. Denne gang skulle vi gå efter det andet mål fra halvlegens start. Denne gang blev der lyttet, og man kan ikke sige andet, end det holdt stik. Inden for de første 10 minutter blev der scoret 3 mål, hvor vi stod for de to af dem. I det 47. min. lagde Benjamin Warlo bolden ind foran målet, hvor Nikola Bursac banker den ind til 2-0. Kun 3 min. senere, i det 50 min., blev et hjørnespark til Holstebro sendt ind over, og Christian Thysen kunne løbe lige ind i bolden og score til 1-2.

Herefter pressede Holstebro på for en udligning, men i det 53. min. fanger Nikola Bursac en bold, som Holstebros målmand går fejl af. Nikola prøver at loppe den over målmanden, men bolden rammer målstolpen og Benjamin Warlo er ikke sen til at følge op og scorer uhindret til 3-1. Herefter var der et højt pres fra Holstebro, som gav os et par gode omstillinger, der burde have givet mål . I det 89. min. sendte Lucas Steen en lang bold frem mod Ato Junior Smith, der havde en halv bane fri og kom alene med målmanden. AJ scorede sikkert til slutresultatet 4-1.

Endelig en sejr igen. Vi har ikke vundet siden vi slog topholdet Middelfart i efteråret, hvor vi også havde et ungt hold afsted efter mange afbud. Vi har været tæt på i de sidste to kampe, hvor vi har ført 1-0 ved pausen, gået ud for at passe på og tabt anden halvleg. Næste kamp er også den sidste, inden rækken bliver delt op i et opryknings- og nedrykningsspil. Det er på mandag kl.14.00, hvor FA 2000 kommer på besøg.

Dagens hold: Tobias Søderstøm - Nicklas Bondo Andersen - Bilal Massad - Matteo Cleford - Lucas Steen - Mathias Gonzalez (75. Marcus Pitzner Smith) - Ruben Pedersen - Lauge Persson - Marius Rybner (63. Cedric Junior Bediang) - Benjamin Warlo - Nikola Bursac (56. Ato Junior Smith).

Ikke benytte: Brian Murray - Max Winther - Mudabar Qadir.

Mål: 35. min. 0-1 Benjamin Warlo (Ass. Lucas Steen)

47.min. 0-2 Nikola Bursac (Ass. Benjamin Warlo)

50. min. 1-2 Christian Thysen

53. min. 1-3 Benjamin Warlo (Ass. Nikola Bursac)

89. min. 1-4 Ato Junior Smith (Ass. Lucas Steen)

Gult kort: Mathias Gonzalez - Tobias Søderstøm - Lucas Steen.